Интимно

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

Къде грешат представителите на тази зодия в търсене на щастието

16.09.2022г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Девата е земен знак и като такъв тя е разумна, надеждна като партньор и винаги силно привързана към половинката си. Девата е домошар. Тя ще направи всичко възможно партньорът ѝ да се чувства комфортно вкъщи. Връзките с Девите са смислени и изпълнени с топлота и грижовност. Представителите на зодия Дева са практически мислещи. Те са прагматици, които правят нещата по най-добрия начин след много премисляне.

20 характерни черти на зодия Дева

Девите дават съвети, напътстват, помагат на любимите си хора, дават всичко от себе си, за да създадат добри условия за процъфтяване на семейните отношения. Те не се влюбват бързо. Имат нужда от време да опознаят човека до себе си и да преценят добре качествата му. Приемат насериозно ангажимента си в любовта и не биха подходили с необмислени крачки.

Девите обаче също допускат грешки в любовта и връзките. Ето какви са те.

1. Прекаляват с критиките.

Девите са една от най-критичните зодии в зодиака. Те са педантични към партньорите си и очакват от тях перфекционизъм подобен на техния. Когато не го получават, те правят постоянни забележки, като понякога са изключително груби. Със сигурност не го правят с лоши намерения. Просто подходът им е твърде агресивен. Изпитват трудности да разберат гледната точка на другия и настояват той да се съгласи с тях. Девите имат хаплив език, който може да наранява дълбоко.

Какво прави жената Дева толкова интересна?

2. Премислят всичко в любовта.

При Девите спонтанност в любовта почти не съществува. Като прагматици те се нуждаят от много време и премисляне на обстоятелствата, докато подарят сърцето си на някого. След като това стане се започва с ново премисляне на постъпките на половинката им, на бъдещите им планове, на това как си представят живота оттук нататък. Тази тяхна черта им пречи да се насладят на момента и да се отдадат на щастието.

3. Прекалено придирчиви са.

Девите имат око за детайлите. Те виждат всичко, а заедно с това и всички недостатъци на хората. Не спестяват забележките си и към партньорите си. Гледат всичко под микроскоп. Обичат да бъдат перфектни във всяко едно отношение и изискват същото от хората до себе си, което е натоварващо за тях и изисква канско търпение.

Тъмната страна на Девата

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
Свободно време