Всичко за зодиите

Женски хороскоп за 2022 година

Динамична и интересна година

13.12.2021г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Риби

Скъпи дами, 2022 година ще се окаже изключително благоприятна за вас. Ще бъдете финансово проспериращи през по-голямата част от годината, възможни са и нови източници на доходи. В периода август – октомври е възможно да има финансови възходи и падения. По отношение на работата, желанията ви ще се осъществят.

Годишен хороскоп за 2022 – обща прогноза

Началото на годината ще бъде добро за семейните двойки. Може да планирате пътувания, да надградите връзката, да поработите върху романтиката и интимността. Ако искате да ви върви в любовта, избягвайте дребните спорове. Март и април са подходящи за инвестиции, но бъдете внимателни и не рискувайте излишно.

През 2022 година някои дами може да решат да инвестират в нов дом и добър период за това е месец май. Въпреки това се препоръчва да обърнете повече внимание на детайлите и да не бързате с покупката, ако всичко не е както трябва.

Предизвикателства няма да липсват за вас, дами и те ще са през първата половина на новата година. Приемайте ситуациите, не се стресирайте излишно и ще успеете да подредите всичко както ви се иска.

Коментирай
Здраве и красота