Влог: Ето как

Спечелете безплатна естетична процедура Mezotix

Включете се с коментар по време на лайфа ни на 23 септември от 15.30 часа и може да спечелите безплатна бюти процедура

21.09.2020г. / 12 12ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Скъпи читатели,

На 23 септември (сряда) от 15.30 часа ще се проведе вторият епизод от влог поредицата ни „Ето как“. Може да гледате епизода на живо в Az-jenata.bg или във Фейсбук страницата ни.

Гост ще ни бъде йога инструкторът Венета Евтимова, а темата на епизода ще е Хормонален баланс и йога. Както в първия епизод Венета ще разкрие лесни упражнения, с които в домашни условия жените могат да хармонизират хормоните си.

Поради големия интерес, който предизвика четенето на карти Таро по време на първия влог, Венета ще отдели време за нова сесия, специално за зрителките на поредицата „Ето как“.

Освен вълнуващия разговор с Венета и нейните полезни съвети, ще ви направим и друг специален подарък – безплатна естетична процедура Mezotix в клиника Jewel Skin.

Всички, които гледат на живо епизода и коментират или зададат въпрос по време на лайфа, ще участват в томбола за спечелване на бюти процедурата.

Какво представлява процедурата Mezotix?

Миниинвазивната технология за подмладяване на кожата Mezotix третира безопасно, бързо и почти без болка кожата на лицето, околоочния контур, клепачите, шията и деколтето. Впечатляващото израелско нововъведение в козметичната индустрия е апарат за неаблативен термо-механичен лифтинг, който действа без изгаряне на кожата. За стягане и неоперативен „лифтинг“ на кожата, при която активирането на регенериращите процеси се постига посредством висока температура, интегрирана в кожата чрез титаниев накрайник. Едновременното въздействие на тези технологии предизвиква контролирано загряване в дермата на дълбочина около 300-400 микрона, което води до отделяне на специфични белтъчини. От своя страна те стимулират дермалните фибробласти към производството на повече и нови колагенни и еластични влакна, които обновяват кожата.

Общите условия за томболата може да прочетете тук.

Очакваме ви на 23 септември от 15.30 часа!

Коментирай