Родени за родители

12 бюджетни идеи за подаръци за тийнейджъри

Изберете нещо различно

25.10.2023г. / 15 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всички знаем колко трудно може да е понякога да изберем подарък за любим човек. Но ако този човек е от „порода“ тийнейджър, тогава задачата става почти непосилна. Без значение дали става въпрос за вашето дете или роднина, едва ли сте наясно с предпочитанията на подрастващите. Ето защо в следващите редове ще ви предложим идеи за подаръци, с които можете да зарадвате всеки тийнейджър (или почти всеки). Ето ги и тях:

Персонализиран неонов знак

Със сигурност има дума, която ви хрумва, когато се сетите за този период от живота на всеки. „Свобода“, „Независимост“, „Обичай себе си“ – това са само малка част от думите и изразите, които можете да напишете с неонови букви. Изберете буквите, думите и цветовете, които предпочитате и създайте уникален подарък, който може да бъде закачен на стена, врата или дори да служи за нощна лампа. 

Свързани статии

Смарт часовник 

Това е един чудесен подарък за тийнейджъри, тъй като с него всеки може да е „cool“. С негова помощ собственикът му ще може да отговаря на обаждания, да проверява социалните си мрежи за съобщения, да следи здравните си показатели, да звъни и още куп забавни неща. 

Спортен клин 

От доста време насам, спортното облекло отдавна се носи извън залата за тренировки. Ако искате да зарадвате тийнейджърка, може би един от начините да я провокирате да спортува е да ѝ подарите интересен спортен клин. Можете да изберете модел с висока талия, който да съчетаете с подходяща тениска или суитшърт. 

Свързани статии

Комплект парфюм, душ гел и мляко за тяло 

Със сигурност през тийнейджърските години е важно да изглеждаш и да ухаеш добре. Затова можете да изберете дизайнерски аромат в миниверсия, който да е в комплект с душ гел или пък мляко за тяло. Изберете според пола и предпочитанията. Можете да потърсите и аромат на любим изпълнител или пък кинозвезда. 

Грамофонна плоча 

Ако тийнейджърът, който искате да зарадвате е меломан, можете да потърсите плоча на любимия му изпълнител. 

Грамофон 

Това предложение идва непосредствено с това по-горе. Според редица почитатели на музиката, звукът, който се възпроизвежда от грамофон е уникален. Ето защо, можете да зарадвате ваш близък, като му подарите такъв. Можете да прочетете ревюта в специализирани музикални сайтове и да изберете подходящ продукт. 

Свързани статии

Станция за безжично зареждане 

Няма две мнения – подрастващото поколение е буквално „закачено“ за мобилните устройства. Ето защо станцията за безжично зареждане на мобилен телефон, смарт часовник и слушалки едновременно може да се окаже безценен подарък. 

Ароматна свещ с послание 

Идеален подарък за млада дама – можете да изберете свещ с вдъхновяващо послание, която е идеална като допълнение към тийнейджърския интериор в стаята. 

3D писалка 

Това е подарък за по-артистични натури. С тази писалка ще можете да зарадвате тийнейджъри, които обичат изкуството, но в неговата по-модерна форма. Топлината, която се възпроизвежда превръща пълнителят в течна маса. След като тя изстине, само отлепете 3D модела. 

Свързани статии

Безжичен микрофон за караоке 

Кой има нужда да ходи на караоке, когато може да пее от сърце любимите си мелодии в уюта на собствената си всекидневна с този Bluetooth микрофон? Той може да се използва и като безжичен високоговорител и записващо устройство и се предлага с различни приложения за пеене (като режим на ехо).

Свързани статии

Допълнителни лещи за камерата на телефона

Подобрете фотографските умения на всеки тийн с помощта на този страхотен комплект. Това е колекция от лещи 14 в 1, която включва „fish eye“, макро обективи, както и широкоъгълни и телеобективи. 

Свързани статии

Малка чанта за кръст 

Тази достъпна находка може да побере всички основни неща на всеки тийнейджър, включително ключове, портфейл, червило, телефон и др. Повечето модели разполагат с регулируема презрамка за адаптивно прилягане, което означава, че чантата може да бъде пригодена за всички типове тяло. Независимо дали разглеждат града си или отиват на фестивал, този многофункционален аксесоар е точно това, от което се нуждаят младежите, за да държат всичко на едно място.

Коментирай