За дома

Как да изберете сватбен подарък, който наистина ще зарадва младоженците

04.05.2022г. / 12 44ч.
Мария Дуковска
Снимка: iRobot

Снимка: iRobot

Ваши близки хора се свързват с граждански брак, а вие получавате покана за сватбената им церемония и ставате свидетел на началото на техния съвместен живот. Това е знаков момент, който, освен с позитивни емоции, е свързан и с много отговорности както за младоженците, така и за гостите. И ако оставим суматохата по организацията на сватбеното тържество на булката и нейните консултанти, то изборът на сватбен подарък сам по себе си е сложна задача. Той трябва да носи радост, да се превърне в част от дома и живота на младата двойка и да внесе повече щастливи моменти в ежедневието им. Когато избирате подарък за сватба, е добре да се съобразите със следното:

Сватбеният подарък трябва да е практичен. Вместо да купувате безумно скъп и лъскав предмет, който най-вероятно ще остане да трупа прах зад някоя витрина, потърсете подарък, който да е полезен. Ако младоженците наскоро са се преместили в ново жилище или са направили ремонт на старото, помислете за уред, който да им върши добра работа за ежедневната поддръжка на апартамента, когато еуфорията от сватбеното парти отмине, а на нейно място дойде рутината, липсата на време и заетите работни графици.

Сватбеният подарък трябва да е с дълъг срок на употреба, да е качествен и да помага ефективно на младото семейство в домашните задачи. Така те тайничко ще ви благодарят, че улеснявате семейния им живот, а и ще им остане повече енергия да бъдат заедно и да се наслаждават на любовта си един към друг.

Сватбеният подарък трябва да създава спомени. Това е сложно, освен ако не им купите ваучер за почивка на море, което може да се окаже недобра идея, понеже младоженецът е почитател на зимните спортове и не обича жегите. Изберете подарък, който ще поеме част от досадните рутинни домашни задължения. Това ще даде шанс на младоженците да имат повече свободно време, за да изберат свои начини за създаване на незабравими мигове.

Сватбеният подарък трябва да се разглежда като идеалната възможност за задоволяване на конкретна потребност. Ежедневната чистота на подовете категорично е необходимост. Изборът на прахосмукачка робот Roomba® i3 е практичен, умен и точно в целта. Роботът поддържа ежедневната чистота на подовете сам, напълно автоматизирано и благодарение на последните иновации в почистването от iRobot. Той картографира жилището и чисти организирано, като не пропуска боклука дори на труднодостъпните места, презарежда без нужда от помощ, почиства жилища с неограничена квадратура и работи с патентована тристепенна система за почистване AeroForce® с мощен вакуум.

Прахосмукачката робот Roomba® i3 може да бъде инструктирана от разстояние чрез мобилното приложение iRobot Genuis. Това означава, че семейната двойка ще има чудесно почистени подове, дори когато е в спа центъра или на романтична вечеря в любимото ѝ бистро. Нужно е просто да подаде команда към Roomba® i3 от мобилно устройство – смартфон или таблет.

Роботът работи самостоятелно или в екип с роботизирания моп Braava jet® m6 за завършен цикъл от сухо и мокро почистване на подовете и може да бъде закупен в комплект със самопочистващата база Clean Base™, в която сам изхвърля боклука от до 60 контейнера. Високата ефективност на Roomba® i3 е гарантирана от iRobot, а семейното щастие идва с ежедневно чистите подове у дома.

 

 

Коментирай