Интимно

Как социалните мрежи могат да развалят връзката ви

13.03.2012г. / 08 29ч.
Нина Иванова
Как социалните мрежи могат да развалят връзката ви

Светът отдавна вече не е какъвто беше преди, същото важи и за интимните взаимоотношения. С напредъка на технологиите, животът на всички ни като че ли се пренесе в друго измерение – виртуалното. Блогове, социални мрежи и различни групи – там хората се „срещат“, разговарят и споделят.

Замисляли ли сте се обаче как може и да ви вреди престоят в социалната мрежа? Не рядко споделянето там може да ви изиграе лоша шега и дори да ви раздели с половинката.

Ето какво е по-добре да избягвате в социалните мрежи, ако искате да запазите връзката си хармонична и безпроблемна:

1. Не пишете твърде интимни подробности от личния си живот

Понякога в желанието си да бъдем откровени с приятелите си онлайн или да впечатлим другите с някоя лична история, навлизаме в пространството на човека до нас, без да го усещаме. Особено ако той също има профил във въпросната мрежа. Споделянето на прекалено интимни детайли от връзката ви може да не са приятен момент за половинката, помислете над това.

2. Прекалено лични снимки

Непрекъснатото качване на хиляди байтове информация и най-вече снимки, за нас може да е забавно и приятно, но за мъжа до нас да не е. Много често господата не са склонни личните им преживявания (особено романтичните) да излизат наяве, и то пред стотици, хиляди души. Следващия път, когато се готвите да публикувате снимка, в която сте в интимна поза, замислете се как би реагирал той, ако я види.

3. Флирт с други мъже

Има разговори и публикации в социалните мрежи, които колкото и да ви се иска, ще е трудно или невъзможно да заличите. Затова внимавайте и не избързвайте да пишете по-фриволно с човек от другия пол, защото не се знае дали любимият няма да го прочете. И ако за вас един невинен флирт не означава нищо, то за другия може да е равнозначно на изневяра, и то в „присъствието“ на хиляди хора.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай