Интимно

Нумерологията в любовта – разкодирайте връзката си

Кое е числото, определящо вида на връзката ви?

21.03.2013г. / 11 15ч.
Ана Петрова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Каква е връзката между рождената ви дата и тази на любимия? По какъв начин сте свързани един с друг? Какви са взаимоотношенията ви? Нумерологията може да допринесе за разкодирането на зависимостите между нас и близките ни хора. Пресметнете сами и открийте зад кое число се крие описанието на любовните ви взаимоотношения.

  • Съберете цифрите на датата си на раждане.
  • Направете същото с тези на партньора си.
  • Прибавете резултата от второто събиране към първия.
  • Съберете цифрите на полученото двуцифрено число.

Ето пример:

  • Рождена дата на Ина: 25.7.1983
  • Рождена дата на Иван: 17.11.1981
  • Сборът на Ина: 2 + 5 + 7 + 1 + 9 + 8 + 3 = 35
  • Сборът на Иван: 1 + 7 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 1= 29
  • Общ сбор: 35 + 29 = 64
  • Сбор на числата: 64 --> 6 + 4 = 10 --> 1 + 0 = 1

Какво означават числата:

1 – Любов и щастие

Свързани статии

Тази двойка е способна да оценява всеки красив момент, да преодолява трудностите и да полага грижи за стабилността на връзката си. Колкото и да е трудно понякога, не се предавайте, а продължавайте напред!

2 – Сватба

Това е двойка, за която бракът и сериозното обвързване са много добър вариант. При тях романтиката не угасва въпреки времето. Чувствата продължават да са същите, както в самото начало!

3 – Дом, спокойствие

Хармонията, спокойствието, домашният уют са много характерни за двойките с число 3. Предпочитат да останат сами у дома, отколкото да излизат навън. Наслаждават се взаимно на компанията си и се разбират без думи.

4 – Работливи

Всичката енергия е вложена в качественото изпълнение на работата, затова често не остават моменти само за двамата. И двамата се уважават, но и поставят на много високо ниво личностното израстване. Любовта е много важна, не я пренебрегвайте!

5 – Веселие

Времето стига за всичко – работа, удоволствие и много моменти, прекарани заедно. За влюбените с числото 5 е характерно и много важно за поддържането на връзката им най-вече разнообразието.

6 – Страст

Може би не може да се даде еднозначен отговор на въпроса дали в любовта непременно трябва да присъства страстта, за да не замират чувствата. Дори да не е задължителна, двойката с номер 6 няма да изпитва липса на каквито и да е силни емоции. За тях е характерна силната любов и голямата страст.

7 – Сродни души

Тази жена и този мъж са родени един за друг. И двамата са изключително позитивни и добронамерени хора, трудностите лесно се преодоляват. Цари разбирателство.

8 – Цветуща връзка

Бъдещето на тази двойка е ако не напълно сигурно, то поне много положително. Стремежите на двамата стават общи, което означава, че с общи усилия ще могат да доведат връзката си до невероятно високо ниво.

9 – Сложна връзка

Успешността на тази връзка е под въпрос. Ревността е характерна и за двамата и не носи нищо добро за отношенията им. Въпреки че като двойка изглеждат убедително в очите на останалите, противоречията помежду им са многобройни.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Веса ( преди 10 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )