Интимно

Качествата, които правят жената уникална

Не за всяка принцеса си има принц

03.04.2013г. / 13 49ч.
Ана Петрова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Още с приказките за трагичните принцеси, заключени във високи кули, принудени да слугуват в собствения си дом, мразени от мащехата си, е създадено впечатлението, че мъжът трябва да спечели дамата на сърцето си с невероятните си качества. На принцесата й стигало да е само красива. Да, но опитът е доказал, че не трябва да съдим за книгата по корицата и за бонбоните по опаковката. Жените с незаменими качества са с още едни гърди по-напред от която и да е „дама“ тип „писано яйце“.

Решителност

Решителността веднага се свързва и с чувството за отговорност. Ако още от малко момичето е свикнало да се крие под майчиното крило и да избягва вземането на сериозни решения, ще му бъде особено трудно, когато дойде момент да се обвърже. Никой човек не обича да е напълно отговорен за нещо, което се очаква да бъде споделена тежест между двама души.

Независимост

Свързани статии

Независимата жена създава впечатление на властна жена. Властната жена може да изплаши всеки втори мъж и да изпита независимостта като тъжна версия на самостоятелността. Това обаче не е задължително. Ако откриете умереността и внушавате самочувствие без арогантност, ще бъдете жена, която много сериозни мъже биха предпочели за партньорка.

Чувство за хумор

Не всеки го може, но да притежаваш способността да не се взимаш твърде на сериозно е изключително качество. Това наистина ще ви помогне да се откроите от обкръжението си. Мъжете обичат около тях да е весело и да имат до себе си някого, с когото да се повеселят. Доброто ви чувство за хумор би упражнило притегателната си сила върху не само един привлекателен мъж.

Самочувствие

Дали бръшлянът, покриващ стената на някоя къща би привлякъл повече погледи върху себе си или красиво разцъфналото дърво пред нея. Отговорът е ясен и недвусмислен. Може и да има мъже, които ще се впечатлят от стеснителността и срамежливостта ви, но ако силно желаете да намерите принца на мечтите си или дори просто нова връзка, бъдете сигурна, че доброто самочувствие е разковничето за успеха ви.

Най-важното от всичко – работете върху себе си. Ако искате промяна, потърсете начини да я осъществите без да изневерите на същността си. Честността се цени най-много.

Коментирай
Свободно време