Интимно

Ерогенните зони: изобилие от оргазми

Изучаването на тялото е пътят към страстта

10.05.2013г. / 14 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка:Sxc.hu

Снимка:Sxc.hu

Темата за секса е деликатна и чувствителна, също като самия акт. Изучаването на телата няма как да се пробуди като интерес в нас, ако не сме свързани с партньора емоционално. Това е дълбок процес, плод на дългогодишни изследвания и анализи.

Често преди самия акт не успяваме да пробудим напълно женствеността си. Това обикновено се дължи на една несигурност в това доколко сме привлекателни. Може да бъдем притиснати от някакви табута, които сами сме си наложили. Няма нещо, което да е забранено, когато става въпрос за сексуални преживявания.

Приятните емоции зависят и от двамата участници в сексуалния акт. Освобождавайки съзнанието си, доверявайки се на половинката, ние трябва да сме готови да посрещнем една експлозия от оргазми и страст. Всяка интимна игра започва различно, но общото между всички тях е изучаването на тялото. Собственото ни тяло и това на любимия. Преоткривайки себе си, ще сме привлечени все повече от другия.

Като истински изследователи можем да се впуснем в изучаването на ерогенните зони. Всеки път щом открием нова, ние сме готови за ново сексуално пътешествие, изпълнено с много вълнение и отдаденост. Кои са онези, които открихме и други, за които забравихме?

Тилът

Малко позната ерогенна зона. В източните култури се приема, че бъде ли открита, носи невероятно изживяване. Докосванията и целувките могат да продължат и по шията, спускайки се към раменете и гърба.

Стъпалата

Нежните докосвания или лек масаж, отпускат максимално партньора

Тазът

Бедрата и зоната около тях са изключително чувствителни

Ушите

Те са наситени от чувствителни нерви. Докосвани, могат да ви доведат до екстаз

Дланите

За тях едва ли бихме се сетили. Масажирайте дланите и пръстите с леки движения. Пробвайте и вижте какво ще откриете.

Вътрешната част на бедрата

Галете ги и ги целувайте, не подминавайте тези зони по време на любовната игра

Свързани статии

Дупето

То е чувствително не само при жените, но и при мъжете. Докосвайте го нежно и ще усетите как той настръхва от удоволствие

Гърдите

Пропускате тези места? Всъщност на мъжете им харесва зърната им да бъдат стимулирани, галейки ги с върха на езика си или с ръце.

Косата

Докосването чрез прокарване на пръсти през косата възбужда и отпуска. Отключва страстта максимално.

А-точката

Тя се намира в самия край на вагиналния канал. По време на анален секс, тази точка е силно стимулирана и може да доведе до много приятни изживявания.

Снимка:Sxc.hu

Коментирай