Интимно

Седмичен любовен хороскоп

Какво показват звездите

05.11.2013г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Когато астролозите разглеждат звездната карта, те разчитат позициите на планетите и тяхното влияние за всеки зодиакален знак. Здраве, късмет, любов и кариера са категориите, в които искате винаги да имате положителни събития. Вижте какво показват звездите за тази седмица, но в любовен план.

Овен

Уважаеми Овни, тази седмица определено не сте в настроение да задълбочавате взаимоотношенията си в любовен план, защото обичате безгрижния живот. И все пак, направете планове за почивните дни, защото може би ще ви очаква интересно запознанство.

Телец

Започвате седмицата очарователни, както винаги. Очакват ви интересни срещи, особено през уикенда. Ако се опитате да излезете от консервативната рамка, те могат да се окажат и романтични.

Свързани статии

Близнаци

В последните няколко седмици Венера сякаш беше забравила малко за вас. Имахте разнообразни срещи, но въпреки тях сърцето ви копнее да срещнете човек в живота си, който да ви разбира добре и да може да споделите проблемите си. Платонически приятел може и да се превърне в нещо повече. Като цяло засега нещата в любовта ще стават малко по-бавно.

Рак

За раците има интензивен поток и много енергия в запознанствата още в първите дни на седмицата. Ще имате възможност да срещнете нови и вълнуващи хора, но на пътя ви е възможно да застане и конкуренция. Борете се за любовта си!

Лъв

Използвайте чара си. Лъвовете определено знаят как да флиртуват. Сега звездите са на ваша страна. Въпреки всичко, ако ви предстои среща през почивните дни, може тя леко да ви огорчи, но не бива да показвате, че сте наранени.

Дева

Когато става въпрос за срещи от интимен характер, вие се впускате с пълна сила напред. Но звездите показват, че е хубаво да имате план за това как искате да се развият събитията от любовен характер, но забавете малко темпото. Някаква новина може да развали настроението ви за момент тази седмица, но това не бива да ви отказва от романтични планове за почивните дни.

Везни

Везни, от няколко седмици насам се чувствате така, сякаш от обкръжението ви само вие не сте обвързани. Дръжте си очите отворени, защото се задават нови перспективи в любовен план, дори и да се намирате на място, на което мислите, че няма шанс да срещнете любовта.

Коментирай
Свободно време