Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 януари 2014 година

Събуждане на романтиката

06.01.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Скорпион

Начинът, по който боравите с думите е един от най-силните ви активи, с които може да привлечете някого към себе си. Ако ви предстои пътуване, може да се запознаете с някоя интересна личност. В четвъртък или петък ще имате уговорка от интимен характер, която ще ви донесе много страст. Почивните дни също се очертават страстни.

Стрелец

В началото на седмицата може да настъпят някакви усложнения в любовен план. Четвъртък и петък може да се засили романтиката в отношенията ви. Уикендът се очертава страстен и може да се отдадете на ласки. Ако нямате половинка до себе си, възможно е да се запознаете с някого, който да се окаже съвместим с вас.

Козирог

За тези, които имат половинка до себе си, седмицата се очертава спокойна в любовен план. В края на седмицата и по-специално четвъртък и петък не пропускайте да посетите някакво събитие или да организирате приятелско събиране, защото ще имате шанс да намерите нова романтика.

Водолей

Възможно е да се появи някой от вашето минало, стара любов. Романтиката е в своя връх през почивните дни и тъй като Меркурий е във вашия знак, това може да ви осигури нови почитатели, които ще бъдат привлечени от вашите идеи.

Риби

Седмицата може да започне романтично за много от вас и някъде между служебните задължения да имате романтична среща. В четвъртък или петък ще бъдете особено вдъхновени от любовта, затова планирайте нещо хубаво с любимия човек.

Коментирай