Интимно

Любовен хороскоп от 24 февруари до 2 март 2014

Какво ви очаква в любовта

24.02.2014г. / 11 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Везни

В любовта може да се почувствате като изчерпани. Да загубите не само вяра и мотивация, но и желание за секс. Ако имате връзка, която не върви добре, е много вероятно да се откажете от нейното спасяване. Вероятно вие давате повече във връзката, отколкото половинката ви. Отделете повече време за себе си.

Скорпион

Размяната на мили думи между вас и половинката ще бъде тази сила, която ще ви държи в прекрасно настроение тази седмица. Може да има моменти, в които ще се наложи да обсъдите отговорностите във връзката ви. Ако сте без половинка, в събота Луната ще освети любовния ви сектор и пред вас ще има нови перспективи да срещнете нова любов.

Стрелец

Юпитер и Уран са планети на внезапните събития и през тази седмица е възможно да имате сексуално наелектризираща среща. Без значение дали сте обвързани или не, ще бъдете силно изкушени от сексуално преживяване за една нощ. Не скачайте в авантюра, за която може да съжалявате.

Свързани статии

Козирог

Ако вие и някой близък приятел имате романтични чувства един към друг, но до момента сте се колебали, след понеделник нещата може да се променят. Несигурността е породена от това, че никой от вас не би искал, ако връзката не се получи, това да стане причина да жертвате приятелството си. През тази седмица може да осъзнаете, че отношенията ви са база за развитие на нещо, което може да се превърне в голяма любов. Ако нямате партньор, през почивните дни задължително посетете някой клуб.

Водолей

Спестете си важните разговори с половинката до петък. Дотогава Меркурий, планетата на комуникацията, ще се обърне директно във вашия знак. Ще се почувствате по-силни и уверени в предаването на вашите мисли. Възможно е през тези дни да наемете общо жилище с половинката си. Хармонията във връзката ви се усеща все повече. Ако нямате половинка до себе си, ще трябва да почакате още малко, защото любовта наближава.

Риби

Пазете се от изкушаващи разходи, свързани с вашата половинка. Може да ви изглежда сигурно, но понякога прекалено хубавите неща не се оказват истина. Петък е денят на романтиката във вашата връзка през тази седмица. Ако не сте обвързани, но има някой, който е привлякъл вниманието ви, направете стъпка напред, особено, ако човекът отговаря на вашите идеали.

Коментирай