Интимно

Любовен хороскоп за 3-9 март 2014

Силен тласък в любовта за всички зодиакални знаци

03.03.2014г. / 09 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Дева

За много от Девите на работното място прехвърча романтика. Ако изпитвате взаимно влечение към колега, това може да прерасне в нещо по-сериозно. Ако имате половинка до себе си, може да й се наложи да започне проект, в който вие да трябва да я подкрепите. Всичко това ще ви накара да се чувствате повече от добре.

Везни

Силният период в любовта няма да подмине и Везните. След сряда до 5-ти април има много добри астрологични показатели, че любовта приближава към вас, особено ако нямате половинка до себе си. Венера ще ви предостави много възможности да се запознаете с някого, който в бъдеще да бъде ваша половинка. Ако имате партньор до себе си, дайте повече шанс на романтичните изненади.

Скорпион

В любовта си ще се усещате романтично. Ако вече градите дом с половинката си, ще се усещате повече от уютно. Ако имате нов човек в живота си, много е възможно през тези дни да го представите на семейството си.

Стрелец

След сряда или ще изразявате по-свободно чувствата си към половинката, или вниманието ви ще бъде привлечено към нова любов. Ако имате сериозна половинка, през тези дни ще обсъждате теми свързани с вашата връзка и бъдеще.

Свързани статии

Козирог

В четвъртък Юпитер ще влезе пряко в сектора на вашата връзка и взаимоотношенията, където през последните седмици се движи ретроградно. Ако отношенията с половинката ви не са били особено добри, настъпва период, през който ще се подобрят. Тези, които нямат половинка до себе си имат шанс да срещнат нова любов.

Водолей

До 5-ти април Венера се движи във вашия знак. Ще бъдете като магнит не само за половинката си, но и ако нямате партньор до себе си, защото вашата неустоимост може да ви срещне с нова любов.

Риби

Периодът е подходящ за засилване на духовната връзка между вас и половинката ви. Ако има някой около вас, който е привлякъл вниманието ви, много е възможно да разкриете чувствата си пред него.

Коментирай