Интимно

7 причини защо мъжете си падат по аналния секс

Мъжете приемат аналния секс като изключително интимен момент

25.05.2014г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Повечето мъже намират за изключително вълнуващо преживяване аналния секс. Хетеросексуалният анален секс се практикувал от много двойки още преди хилядолетия. Картини, гравюри, древни еротични скулптури и рисунки, книги от Индия, Китай, Япония и Европа достигнали до наши дни показват изображения на мъже и жени извършващи анален секс.

В някои полинезийски култури този вид секс се практикувал изрично като средство за контрол на раждаемостта. В наши дни темата за аналния секс сякаш все още е табу.

Въпреки това има много двойки, които го практикуват, а един въпрос продължава да вълнува дамите – Защо мъжете си падат по аналния секс? Тук са само една част от причините, които карат мъжете да поискат да влязат на забраненото място.

Дава им чувство за власт

Мъжете обичат да контролират ситуацията. Проникването на „забраненото“ за тях място ги кара да се чувстват властни победители. И ако жената успее да достигне до пълна кулминация, това определено гали егото им.

Искат да им се доверяват

За незабравим анален секс е важна предварителната нагласа и подготовка. Повечето жени се страхуват от усещането и болката. Когато позволите на партньора си да влезе на забраненото място, да ви предразположи и му се доверите, това го кара да се чувства фантастично отвътре.

Отзад е по – тясно

Упражненията на Кегел са подходящи за поддържането на стегнати вагинални мускули. Въпреки това, отзад е в пъти по – стегнато. При анален секс свиването и стягането на аналните мускули когато прониква пенисът доставят невероятно удоволствие на партньора ви.

Порното оказва влияние

Твърде много мъже, гледайки еротични филми, биха искали да пробват голяма част от сексуалните забавления с партньорката си. В порно филмите аналният секс е станал нещо като стандарт.

Аналният секс е разнообразие

Мъжете обичат разнообразието. Това не трябва да се приема от дамите като нещо негативно. Вагиналният секс би могъл да доставя на партньора ви голямо удоволствие, но фактът, че ще пробвате нещо ново в леглото, предизвиква неговия интерес и възбуда. Повечето мъже приемат и като подарък възможността да влезнат на забраненото място, защото се случва по-рядко.

Свързани статии

Няма  шанс за забременяване

Ако правите вагинален секс без предпазни средства и партньорът ви еякулира във вагината, шансът да заченете е голям. При аналния секс този шанс е минимален (когато не ползвате презерватив, партньорът ви е еякулирал в ануса и сексът продължи вагинално). Ето защо към края на половия акт мъжете предпочитат да завършат с анален секс, за да могат максимално да се насладят на кулминационния момент.

Мъжете приемат аналния секс като изключително интимен момент

Според тях това, че партньорката им се е съгласила да правят анален секс, е вид доказване на любовта към мъжа. Освен това нежната половинка доказва доверието си към партньора. Мъжете освен победители на емоционално ниво се усещат в пъти по-интимни с половинката си. Подготовката за аналния секс включва комуникация, по-дълга любовна игра, усещането на всяко движение на тялото и сетивата на партньорката.

Коментирай
22 rate up comment 6 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
ама какви задръстеняци сте се сабрали тука хахаха кои както му харесва да си го прави какво се баркате на хората
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
28 rate up comment 8 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
По повод коментар 12:Неконтролираната мъжка сексуалност е най-бързият път към извращенията. Затова, момчета, контролирайте го тоя нагон и го насочете в правилна посока. Внимавате и за синовете си. Защото премного угодия води или до затвора за садистични прояви, или до психиатрията за хомосексуални такива. Неслучайно в Европа традицията е един мъж и една жена. Ценете жените, радвайте им се и помнете, че любовта трябва да ръководи секса, а не сексуалните извращения да бъдат продавани като ,,любов,,.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
29 rate up comment 7 rate down comment
Пич ( преди 9 години )
тука много се правите на възмутени за темата на статията, ама не се знае под чаршафите какви ги вършите. в крайна сметка има такива, които го правят и такива, които не ...не знам мъж на който да не му харесва отзад!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 2 rate down comment
koi4o ( преди 9 години )
е ако си се изпразнил отзад и си го вкараш отпред жената може да забремеене за тва пи4ове внимавайте къде и как си го ...!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
25 rate up comment 16 rate down comment
Въпроси: ( преди 9 години )
1-во - От *** секс не се забременява, но е желателно да се ползва презерватив. Тогава защо да насилвам жената за *** секс като пак ще съм с к.***?2-ро - В ануса има бактерии, които водят до възпаление на пикочните пътища (E. coli), а във вагината има такива, които са полезни за здравето на мъжката уретра и простата (млечнокисели такива). Тогава защо ми е *** секс с жена, ако ми дава вагинално?3-то - В г.з. било по-яко, щото било по-тясно. Айде хетеросексуалните мъже да напишат къде е по-готино при тясна девствена девойка или при ,,разработена,, мадама....:) В АДА ШЕ ГОРИТЕ ЗА ТАКИВА ,,СТАТИИ,,.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17 rate up comment 7 rate down comment
Anonimen ( преди 9 години )
Da, ima edin tip muje, za koito tova e intimen moment. Za tia kato Elton John i Evgeni Min4ev
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 18 rate down comment
Мъж ( преди 9 години )
,,Интимен момент,,?)))))) Да, особено ако к.р.ата се изсе.е.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
22 rate up comment 15 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Има си едно древно правило във физическата любов: В дупето на обичана жена може да се вкара само пръст и то ако не й е неприятно. Правете си сами изводите кой и защо е писал тази ,,статия,,. Изводът е: Аналният секс е за извратените хомосексуалисти и за оперативно *** дилатираните *** от порно каналите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
23 rate up comment 16 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
В Европа отзад се е.ат само п.д.расите. На никого не му харесва това, само на п.дала, който е отзад. А това какво показват порно каналите не е меродавно за истинския секс, правен с любов.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
19 rate up comment 16 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Това е лъжлива, тенденциозна статия, с която се цели да се привикне европейското население към извратени азиатски сексуални практики. Защо? Всеки европеец може сам да си отговори. Жалки опити на жълтурите да ни претопят. За щастие жените им освен грозни са и много ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар