Интимно

Любовен хороскоп за 28 юли – 3 август 2014

Конфликтни ситуации и романтика в сектора на любовта

28.07.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Желанието ви за издигане в кариерата може да повлияе на отношенията с половинката ви. Вероятно ще се наложи да пътувате по-често или графикът ви ще стане натоварен, което ще ви отдели от любимия човек. Покажете на партньора си, че въпреки кариерата, чувствата ви са все така силни. Той или тя има нужда да усеща по-често вашата любов.

Скорпион

За някои от обвързаните Скорпиони периодът е подходящ за романтични пътувания и активности, в които да бъдат заедно с половинката си. За други е дошъл момент за равносметка, в който ще преосмислят живота си и това дали да не продължат сами напред.

Стрелец

Динамика и неочаквана промяна очаква Стрелците в любовта. Някои от вас може да не искат да продължат в една връзка, само за да не са сами. За други, краят на юли е период на романтика и силна връзка с любимия. Що се отнася до самотните Стрелци – имат шанс за нова любов, ако бъдат по-социални.

Свързани статии

Козирог

В любовта, седмицата няма да върви особено гладко. Някакъв въпрос, който ще обсъдите с любимия или сте обсъдили е на път да създаде пукнатина между вас. От двама ви зависи да затоплите взаимоотношенията. След петък ще ви се отдаде добра възможност.

Водолей

Започвате романтично седмицата до четвъртък, когато конфликтна ситуация може да е причина да дадете превес на емоциите и това да провали всичко. За някои от вас конфликтът е породен от неправилното разпределяне на домакинските задължения. Направете си списък, разпределете задачите и дайте свобода на романтиката. Ако сте самотни и търсите любовта, чарът ви със сигурност ще ви помогне в намирането на нов партньор.

Риби

За някои от обвързаните Риби също може да възникне конфликтна ситуация, породена от финансови въпроси. Дайте шанс на партньора да поправи нещата. Има голям шанс седмицата да завърши романтично за двама ви.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
Свободно време