Интимно

Кое му е лошото на секса?

Все пак си има и неприятни страни!

03.08.2014г. / 16 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Сексът е вероятно едно от най-хубавите неща в живота. Но си има и своите лоши моменти! Заедно с всички хубави изживявания, които сексът носи идват и поредица от неприятни обстоятелства, които дори са в състояние да изпарят желанието! Кои са те?

Сутрешният дъх

Да, той наистина е в състояние да срине либидото до нулата! Няма по-непоносимо нещо от това рано сутрин! А представете си, че половинката ви е в настроение точно тогава – когато отворите очи! Ужас!

Потни кръгове

Гаджето ви посяга да ви прегърне, за да пристъпи към прелюдията и... виждате ужас на ужасите – миризливо петно от пот!

Пишка ви се

Едно доста притеснително обстоятелство, което вероятно се е случвало на всички. Само че има голяма опасност да се изпуснете по време на акта. Гледайте да вършите тази работа навреме!

Странната миризма

Коктейлът от телесни течности и пот предизвикват меко казано странни миризми, които отблъскват мнозина.

Пръцкане

Неприятно, наистина! Може да се случи на всеки. Молете се да не сте вие!

69

Тази широко промотирана секс поза всъщност според мнозина е доста неприятна. Само на теория е супер, на практика пречи на дишането, трудно се пази равновесие, а и степента на удоволствие рязко намалява, ако има разлика във височината на партньорите.

Свързани статии

Сухота

Едно доста неприятно усещане по време на секс предизвиква вагиналната сухота. Някои жени дори са склонни да се откажат от секса, за да не си причинят онова неприятно усещане.

Мръсните приказки

Не е вярно, че възбуждат всички и че са универсално средство за повдигане на настроението. Всъщност може доста грандиозно да се провалите, използвайки този „секси“ метод.

Стрелбата със сперма

Ако сте избрали краят на любовната игра да завърши по нестандартен начин, хвърченето на сперма по стената, леглото и... косата ви не е никак забавно! Връщате се в студентските години неусетно!

Неуспешни пози

На всеки му се иска да разнообрази малко мисионерската и ездачката, но понякога просто не трябва да опитвате нещо, в което не сте сигурни! Най-лошото, което може да ви се случи е позата да се провали. Още по-зле – ако се контузите! Или най-зле – ако контузите и партньора си!

Окосмяването

Различни хора – различни вкусове! Някои си падат по буйна растителност, но все пак винаги е притеснително ако фризурата ви не е на ниво! Желанието може рязко да се изпари!

Борбата със сутиена

За някои жени неспособността на мъжете е забавна, дори след като това ги разсмее стават още по-готови за секс. Но за мнозинството мъжката несръчност е сигнал, че него не го бива и в другия аспект!

Коментирай