Интимно

Тайни, които мъжете не биха споделили

Бяха нервни първият път, когато правиха секс с вас

24.08.2014г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Жените винаги си мислят, че са велики в пазенето на тайни от мъжете. Но силният пол не бива да бъде подценяван. Съзнанието на мъжа е като лабиринт. Мислиш, че си видял всичките му коридори и слаби страни, но накрая се оказва, че има нещо скрито.

Така е и с тайните, които крият от жените. Има неща, които никога не биха споделили със своите половинки (или поне в повечето случаи). Вижте някои от тях. 

Те все още гледат порно

С различна честота, но го правят и в действителност биха били щастливи, ако следващият път гледате заедно. 

Бяха нервни първият път, когато правиха секс с вас

О, да! Може да изглеждат уверени в това, което правят, но всъщност са много по-притеснени от вас. Искат да задоволят вашите желания, да се докажат като полови атлети и докато се опитват да ви впечатлят си мислят „Тя е страхотна, дали й харесва това, което правя?“. 

Бройката

Мъжете знаят, че когато започват нова любовна връзка един от най-често задаваните въпроси, които партньорките им отправят е „С колко си спал?“. Знаят, че ако кажат реалната бройка това може да ви ядоса, но в същото време не биха искали да се представят, като неопитни в леглото.

Затова не очаквайте да чуете реални цифри или изобщо да получите някакъв отговор. Това  е една от мъжките тайни. 

Понякога имат нужда да бъдат ергени отново

Това не означава, че ако той е решил да си остане у дома тази вечер, непременно е с друга жена. Мъжете имат хобита, интереси, обичат да играят на видео игри или просто искат да гледат мач. 

Радват се, когато имате женска вечер с момичетата

Въпреки че се правят на ревнивци, това е само постановка. Те обичат тези вечери, защото могат да правят каквото си поискат с момчетата или просто да се отпуснат на тишина пред телевизора. 

Свързани статии

Имат нужда от комплименти

За всяка жена е приятно, когато чува мили думи от противоположния пол за себе си. Същото е и с мъжете, но няма да ви кажат. Те също обичат да получават комплименти, дори повече от вас. 

Несигурностите

Ние не сме идеални и всеки изпитва несигурност в това как изглежда, дори минимална. Никой мъж няма да сподели с вас притесненията си, че косата му започва да капе, че не намира пениса си за особено голям, че не толкова висок колкото му се иска или че не печели достатъчно. 

Как бившата му се е представяла в леглото

Това също е нещо, което не биха споделили с вас. Мислено ще ви сравняват с нея или поне в началото на връзката, но не биха ви го казали, не и ако са истински джентълмени. 

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 9 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
Des ( преди 9 години )
за бройката е факт! лъжат и за изневерите към бившите си половинки :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар