Интимно

Любовен хороскоп за 15-21 септември 2014

Любовният климат е спокоен

15.09.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Някои от представителите на зодия Везни все още се опитват да преодолеят своето любовно разочарование. Има светлина в тунела и вие постепенно ще започнете да се възстановявате от любовното поражение. За тези от вас, които имат половинка до себе си е добре да направят равносметка за връзката си. Ако търсите любовта, има шанс да я намерите, ако бъдете по-социални и егото ви не е толкова високо.

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, някои от вас са замаяни от любов. Внимавайте как показвате чувствата си. Търсете романтиката и споделената любов и не позволявайте да ви манипулират. За тези от вас, които са самотни, последните седмици са вълнуващи. Много вероятно е стара любов да напомня за себе си или съдбата да ви е срещнала с някой специален.


Стрелец

За обвързаните Стрелци предстои седмица, в която вероятно ще направят някаква покупка, свързана с дома. Усещате се по-спокойни и фокусирани, но забравяте да бъдете открити с половинката си. Споделяйте това, което харесвате и това, което не ви допада. За тези, които скоро са приключили връзка има шанс бързо да намерят нова любов.

Козирог

Всичко, което може да се каже за тази седмица за обвързаните Козирози е романтика. За тези от вас, които търсят нова любов, има шанс да я открият на парти вечер или семинар и това да се окаже човек от друга държава. Всичко това ще ви донесе много приятни емоции.

Свързани статии

Водолей

Някои от вас, които се намират в неангажираща връзка, усещат силно привличане към отсрещната страна и то е взаимно. Но внимавайте, не бива да давате напразни надежди и обещания. Ако имате половинка до себе си, обърнете повече внимание на любовта, въпреки натоварения работен график.

Риби

През тази седмица с вашия партньор ще бъдете на едно мнение. Духовните ценности са в синхрон. Изобщо през последните седмици във връзката ви има много хармония и разбирателство. Чувствате се обичани и оценени и много е възможно връзката ви да премине към по-сериозна стъпка, като сключване на брак или планиране на бебе.

Снимки: Freeimages

Коментирай
Свободно време