Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 ноември 2014

Ще преоткриете партньора си на едно по-високо духовно ниво

03.11.2014г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Интимни въпроси ще бъдат повече от фокус между вас и вашият партньор през тази седмица. Въпроси, свързани и с финанси не търпят отлагане. Бъдете по-комуникативни и намерете заедно решение на проблема.

Ако все още не сте намерили любовта, опитайте се да бъдете по-социални. Забавлявайте се по-често, посещавайте курсове, семинари.

Скорпион

В любовта се усещате така, сякаш сте се качили на влакче в увеселителен парк. Възможно е да се почувствате несигурни в даден момент. Има въпрос, който трябва да изясните с любимия човек. От това зависи дали връзката ви ще продължи на едно по-дълбоко ниво.

Стрелец

През тази седмица всичко, което се отнася до вашите чувства или до някаква мечта, която искате да изживеете с любимия човек, ще запазите за себе си. Планетата Меркурий влиза във вашия 12-ти дом, което може да ограничи комуникацията между вас.

Свързани статии

Козирог

Пълната Луна през тази седмица ще доведе до повратна точка в сектора на любовта. Някои от вас ще осъзнаят, че връзката им с партньора може да премине на едно друго ниво, докато други може да сложат край на досегашната си връзка. Обърнете внимание на романтиката и отделете повече време, в което да бъдете с любимия човек.

Водолей

През първата седмица на ноември Меркурий, който е отговорен за сектора на романтиката, ще навлезе в сектора на вашето професионално развитие. Ако имате половинка до себе си, нищо няма да е в състояние да наруши хармонията между вас. Ако търсите нова любов, ще имате нужда от някой, който да ви оцени като личност.

Риби

Позицията на Меркурий ще създаде един благоприятен климат между вас и любимия човек. Ще прекарвате повече време, обсъждайки вашето бъдеще или ще стартирате някакво ново хоби или обучение.

Снимки: Photl.com

Коментирай