Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 декември 2014

Дни за размисъл, в които няма да липсва надежда и вдъхновение

22.12.2014г. / 12 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ако имате половинка до себе си, каквито и въпроси да се наложи да обсъждате през тази седмица, няма да имате голям успех. Дайте си малко време за размисъл, за да намалите напрежението, което се усеща между вас. В последните дни на годината и първите за 2015 ще имате възможността да постигнете напредък при взимането на решенията заедно.

Скорпион

Романтиката ще се повиши при вас през тази седмица и ще имате възможността да й се насладите. Комуникацията с половинката ще се подобри значително. Тези от вас, които търсят нова любов, имат възможност за ново познанство или за една успешна първа среща, с някой, който е пленил вашето сърце.

Стрелец

Сатурн ще отбележи повратен момент за вас от гледна точка на личната зрялост. Сега, както и през следващите две години, ще бъдете по-загрижени за това какво се случва около вас. За тези, които имат силна тръпка към някого нещата имат потенциал да се задълбочат.

Но ако се намирате във връзка, може да почувствате колебание, което да ви накара да се замислите дали не е време да продължите с партньора по различни пътища.

Козирог

Ако имате някакви скрити страхове или несигурност около любовния си живот, време е да се справите с тях. Имате възможността да поправите онова, което не ви допада във връзката ви. Няма да ви е лесно, но си заслужава да опитате. На тези от вас, които търсят своята сродна душа, празниците могат да им донесат много приятни изненади.

Свързани статии

Водолей

Водолеи, опитайте се да бъдете по-общителни с партньора или с някой, който е пленил сърцето ви. Внимавайте, когато обсъждате сериозни въпроси, засягащи връзката ви и не поемайте излишни рискове.

Риби

Тези от вас, които скоро са срещнали някой специален, имат шансове след петък да поставят началото на нови и романтични взаимоотношения. Ще усетите силна тръпка един към друг и тя няма да е само сексуална. Имайте повече вяра и не се отказвайте от любовта. За обвързаните Риби предстоят едни вълнуващи и изпълнени с любов празнични дни.

Снимки: Thinkstock

Коментирай