Интимно

Любовен хороскоп за 29 юни – 5 юли 2015

Очаквайте нещо наистина вълнуващо в сектора на любовта

29.06.2015г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Раздвижване в сектора на любовта ще има и за Везните. В понеделник може да се появи личност, която да ви впечатли по някакъв начин. Неочаквани, но щастливи ще са събитията в любовта. Готови ли сте за тях?

Скорпион

Ако все още търсите своята сродна душа, към вас наближава приказна любов. Това може да се случи по време на ваше пътуване, семинар, обучение. Най-хубавото е, че привличането между вас ще бъде взаимно.

Стрелец

Романтиката може да бъде свързана с духовни и интелектуални занимания тази седмица. Някои Стрелци ще бъдат запленени от личност, която се отличава с интелект и мъдрост. Отдайте се на емоцията, която ще бъде взаимна. Ако вече имате любим човек до себе си, то комуникацията между вас тази седмица ще бъде 5 звезди.

Козирог

Обвързаните Козирози ще имат възможността да преосмислят своята връзка. Ако чувствата ви по някакъв начин са наранени и това е продължило във времето, най-вероятно ще обмислите прекратяване на взаимоотношенията. От друга страна, ако не обмисляте раздяла, но искате да споделите нещо с любимия човек, бъдете смели. Той ще прояви разбиране към вас.

Свързани статии

Водолей

Комуникацията между вас и любимия човек ще върви повече от гладко. Меркурий се намира в сектора на любовта и прави красив ъгъл с Уран, Венера и Юпитер. Очаквайте приятни разговори, романтични изненади или обяснение в любов.

Риби

Възможно е да направите преоценка на любовта и да осъзнаете, че емоциите, които влагате, не си струват. Ако нещо ви тревожи, говорете открито с половинката си. В сряда романтиката ще се подобри и ще ви предложи една любовна приказка.

Снимки: istock

Коментирай
Свободно време