Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 ноември 2015

Избягвайте да вземате важни решения за любовния ви живот

23.11.2015г. / 17 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Понякога в любовта е трудно. Понякога дори боли. И понякога, това ни обърква. Сатурн, която е планета на уроците и ограничението, сега се намира в сектора на романтиката. Ще имате много въпроси, които ще вълнуват сърцето. Опитайте се да не бъдете напрегнати, защото крайният резултат ще бъде във ваша полза.

Дева

Ако се намирате в сериозна връзка, вашата половинка ще се нуждае от подкрепата ви. Сложните ситуации са тези, които ни показват дали сме един за друг. Опитайте се заедно да преминете през трудните моменти, за да се насладите на романтиката, която ви очаква.

Снимка: istock

Везни

За обвързаните Везни ще бъде седмица на изпитания в сектора на любовта. Не се опитвайте да държите изкъсо половинката си, защото колкото повече я задържате в ръцете си, толкова по-голям е рискът любовта да ви се изплъзне. Дайте свобода на любимия човек, а ако нещо ви притеснява, най-добре е да го споделите.

Скорпион

Романтиката ще ви накара да се почувствате по-уверени. Ако се намирате в неангажираща връзка, има вариант да разкриете своите чувства или да се усъмните в коректността на партньора си. Не бързайте с изводите, а обмислете внимателно взаимоотношенията ви и това, което искате да се случи между вас.

Коментирай