Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 ноември 2015

Избягвайте да вземате важни решения за любовния ви живот

23.11.2015г. / 17 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Вашата любовна връзка ще бъде в центъра на вниманието през тези дни. Обвързаните представители на зодията ще преживеят емоционален повратен момент в отношенията си. Ако се намирате в неангажираща връзка, отдайте се на желанията и емоциите и оставете събитията да ви водят.

Козирог

Можете да срещнете неочаквана съпротива от страна на роднини, които ще се опитат да се намесят в личния ви живот. Не позволявайте някои да определя вашите избори в любовта. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, може да решите тези взаимоотношения да се превърнат в красива връзка.

Свързани статии

Водолей

Романтика ще изпълни живота ви, но бъдете внимателни, когато става въпрос за комуникация с партньора. Не бързайте да изказвате мнение по даден въпрос, за да не нараните любимия човек. Също така не вземайте и прибързани решения, които в последствие може да промените. В сряда направете романтична изненада на партньора.

Риби

Напрежение в работата ви ще отнеме от енергията, която иначе бихте вложили в романтиката с любимия човек. Не вземайте важни решения преди да сте се допитали до партньора. Той от своя страна ще ви подкрепя.

Коментирай