Подаръци за Свети Валентин според зодията

Телците харесват луксозните подаръци

10.02.2016г. / 09 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Царствените Лъвове отделят специално внимание на Свети Валентин. Те обичат да се отнасят с тях като с царски особи. Ето защо помислете за повече от един подарък, като вторият нека има елемент на забавление. Ако планирате луксозна почивка, тя трябва да носи удоволствие, защото Лъвовете обичат да се забавляват, да се показват, да бъдат сред повече хора. Билети за концерт, дизайнерска дреха и хубаво шампанско ще бъдат високо оценени.

Дева

Родените под знака на зодия Дева са перфекционисти. Когато им поднасят подарък, те винаги действат аналитично и педантично. Тези техни черти ги правят много трудни за избор на подарък за Свети Валентин. От друга страна Девите не се доверяват на всеки, затова е важно да ги предразположите.

След това ги изненадайте с романтична почивка, аксесоар или нещо, което е свързано с хобито на вашата половинка. Не забравяйте и за изисканата вечеря, както и за всички малки детайли покрай нея.

Снимка: istock

Везни

Везните обичат романтиката във всичките й нюанси. Ето защо имате голяма възможност да развихрите вашето въображение и да зарадвате любимата си половинка. Везните харесват изисканите и стилни неща, както и всички елементи свързани с романтиката като рози, ароматни свещи, плюшени мечета, балони.

И все пак какво да им подарите за Свети Валентин? Едни от най-подходящите подаръци за тях са парфюми и бижута. Няма да сбъркате и със спа почивка, но Везните повече държат на материалните придобивки.

Скорпион

Скорпионът е интензивен, страстен и взискателен любовник, който жадува за пълно внимание от страна на половинката си. Подаръкът, който ще поднесете за Свети Валентин на представител на тази зодия, ще покаже вашата любов и привързаност към него. Екстравагантният вкус на Скорпиона към ястия, аромати, напитки, го поставя в графата на тези знаци, които обичат лукса.

Изберете нещо скъпо и красиво за подарък. Не бива да забравяте и за всеки елемент от секса. Афродизиаци, любовни игри и тантрически техники на масаж. Скорпионът държи на секса, така че той може да се окаже в даден момент най-добрият подарък за него.

Коментирай