Интимно

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Телците харесват луксозните подаръци

10.02.2016г. / 09 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Импулсивен, забавен и свободолюбив, Стрелецът обича да се забавлява, да опитва нови неща, затова предстоящият Свети Валентин трябва да бъде изпълнен с много вълнуващи моменти за него.

Ако разполагате с достатъчно средства, подарете на любимата си половинка романтично пътуване. Представителите на тази зодия много обичат да пътуват, особено на нови и непознати места, на които могат да се запознаят с различни култури, да карат ски, да се гмуркат.

Козирог

В любовта не може да очаквате много от Козирога, просто защото той не е особено романтичен. Дори и да покажете експанзивни жестове на любов, той никога няма да си признае на 100% колко е впечатлен. За да впечатлите вашата половинка Козирог за празника, поднесете подарък с нотка на носталгия или класическо бижу, редки вина, стилна чанта.

Снимка: istock

Водолей

Изберете нещо необичайно с елемент на изненада за представител на тази зодия. Водолеят обича да чете и учи, да комуникира, да пътува. Така че всичко свързано с това ще го впечатли. Поднесете книга, ваучер за курс, туристически екип, карта за спорт и т. н. Разбира се не забравяйте и за бонбоните в кутия във формата на сърце.

Свързани статии

Риби

Рибите са най-чувствителният и романтичен знак в зодиака. За да ги впечатлите, трябва да положите наистина много усилия. Те не се впечатляват толкова от материалното, колкото от личния елемент в подаръка, който получават.

Продукти за баня, етерични масла, бонбони, лакомства за празника, всичко това както и подарък, който по някакъв начин да напомня за морето, като бижу с аквамарин например.

Коментирай
Здраве и красота