Интимно

Любовен хороскоп за 25 април – 1 май 2016

Козирог – Стара любов ще напомни за себе си

25.04.2016г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За тези от вас, които скоро са започнали нова любовна връзка, периодът не е подходящ за представяне на половинката пред семейството. Вместо това се концентрирайте върху необикновените моменти заедно. Ако тя или той ви кара да се чувствате добре, сигурни, оказва ви подкрепа по отношение на работата, не забравяйте да покажете своята признателност.

Дева

Обвързаните представители на зодията ще прекарат дните си през тази седмица в проучване надълбоко духовната страна на живота. Опитайте се да изгладите недоразуменията с партньора, ако през последните дни е имало такива. Отворете ума си, разширете мирогледа си и се радвайте на компанията на любимия човек. Очакват ви спокойни дни.

Снимка: istock

Везни

През тази седмица за вас и партньора ви ще има значително подобрение по отношение на финансите. От друга страна може да ви бъде трудно да разпределите доходите си. Опитайте се през тези дни да не вземате важни решения свързани с пари и ако има възможност изчакайте до 22 май. Тогава много от вашите планове ще могат да се реализират.

Скорпион

Седмицата няма да бъде лека по отношение на любовта. Меркурий навлиза ретрограден във вашия знак. Ще се наложи с половинката ви да проявите повече търпение и това изпитание за връзката ви ще продължи до 22 май. Не вземайте важни и крайни решения. Вместо това разчистете неща от миналото. След средата на май ще бъдете по-мотивирани да осигурите хармония за двама ви.

Коментирай