Интимно

Любовен хороскоп за 25 април – 1 май 2016

Козирог – Стара любов ще напомни за себе си

25.04.2016г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Избягвайте да се забърквате в офис романтика през тази седмица. Това може да ви създаде сложни за решаване ситуации. Друго важно нещо, което не трябва да правите в работата си е да обсъждате подробности от любовния ви живот. С партньора комуникацията ще върви гладко.

Козирог

Ако през последните дни копнеете за минала любов, знайте, че е напълно възможно тя да напомни за себе си. Ще направите равносметка за изминали любови или за настоящата ви връзка. Наред с всички стари спомени, в корема ви вероятно ще се появяват отново пеперуди. Този път се водете не от сърцето си, а от ума.

Водолей

За обвързаните Водолеи предстоят някакви промени, свързани с дома. Има голяма вероятност с половинката ви да не сте на едно и също мнение по отношения на тези промени. Възможно е да останете разочаровани, а може и да се разминете само с усмивка. Всичко зависи от двама ви.

Свързани статии

Риби

Ретроградният Меркурий ще окаже негативно влияние и върху любовния живот на Рибите. От друга страна Венера ще ви помогне да вземате решенията свързани с интимния ви живот по-лесно и разумно. Постарайте се да не поставяте ултиматуми на любимия човек. Вместо това обсъдете това, което ви притеснява.

 

Коментирай