Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 май 2016

Поздравления, Телци! През тази седмица ще сте повече от щастливи в любовта

09.05.2016г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Повод за радост ще имат обвързаните представители на зодия Лъв. Вас или любимият ви човек е възможно да повишат в работата или да имате друг приятен повод, който да празнувате. Едно е сигурно – звездите ви предлагат повече романтика и е важно за вас да се възползвате от нея. Малките изненади един към друг само ще ви сближат още повече.

Дева

Планетата на любовта Венера се намира във вашия сектор на любовта. Любовният ви живот ще се превърне в огън от страсти. Имате възможността да се радвате на компанията на любимия човек, да предприемете по-сериозни стъпки или да започнете нова любов.

Снимка: istock

Везни

През тази седмица имате невероятните възможности да подхраните духовната връзка между вас и половинката. Може би ще започнете някаква обща активност, която ще ви помогне да се опознаете на едно друго ниво. А защо не пробвате и някои тантрически техники в спалнята?

Скорпион

Дълбока ще бъде любовта и страстта между вас и половинката ви. Ще валят комплименти, мили думи, признания на любов. Бъдете до любимия човек, опитвайте се да се изслушвате един друг и се радвайте на магията на любовта.

Коментирай