Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 май 2016

Поздравления, Телци! През тази седмица ще сте повече от щастливи в любовта

09.05.2016г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

За някои представители на зодията офис романтиката ще бъде нещо хубаво в сектора на любовта, което скоро не им се е случвало. Ще се чувствате така, сякаш имате силна духовна връзка помежду си. От друга страна ваши колеги ще ви подкрепят в тази офис авантюра. Бъдете внимателни, по-малко споделяйте и се радвайте на това, което ви се случва.

Козирог

Венера продължава да се движи през вашия пети дом на любовта, което ще даде възможност на необвързаните представители на зодията да намерят нова любов. Отворете сърцето си, защото има потенциал да се свържете с някой интересен човек на дълбоко духовно ниво. Ако вече имате половинка до себе си, ще се почувствате по-близо до него или нея от всякога.

Водолей

Вие и вашият любим човек ще имате отлична възможност да разрешите стари въпроси или проблеми свързани с роднини. Не е изключено да започнете да правите и промени свързани с дома. Заедно ще бъдете по-силни и ще намерите верния път, чрез който ще създадете нужната хармония. Разбира се не забравяйте и за романтичните моменти.

Свързани статии

Риби

Голяма част от обвързаните представители на зодията не само ще затвърдят своята връзка, но и ще успеят да я надградят. Може би нещо в комуникацията между вас ще се подобри, в желанието ви да предприемете по-сериозни стъпки като общо съжителство или сключване на брак. Колкото и малки или големи да са стъпките, не забравяйте да бъдете постоянни в тях. Седмицата на романтиката е. Радвайте ѝ се!

 

Коментирай