Интимно

Седмичен хороскоп за 30 май – 5 юни 2016

Романтика за Раците

30.05.2016г. / 14 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Проявете отговорност към себе си, към физическото си състояние. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Не е изключено още в началото на седмицата да се появят странни симптоми, подсказващи приближаващ проблем. Може би вече се е случвало и ще решите да се лекувате самостоятелно. Не го правете, ще съжалявате.

Дева

Доста противоречив период. В професионален план ще напреднете. Ще се справите със задача, която от известно време е в застой. Личните отношения обаче ще са конфликтни. Склонни сте към прояви на капризи и егоизъм, което няма да завърши добре. Даже опитът на някой от близките ви да прояви разбиране и да ви „помири“ ще завърши с неуспех, ако не осъзнаете собствените си грешки.

Снимка: istock

Везни

Близък роднина ще се опита да злоупотреби с добротата и чувството ви за отговорност. Бъдете предпазливи, не позволявайте да ви манипулират. Или ще ви вкарат в някаква интрига, или ще ви натоварят с чужди грешки. Дистанцирайте се в момента, в който се опитат да ви ползват за „дипломатическа совалка“.

Скорпион

Намалете инициативата. Колкото по-малко „иновативни“ предложения давате през тази седмица, толкова по-добре. Ситуацията около вас ще е динамична. Постарайте се просто да се адаптирате, а не да следвате темпото. Имате нужда от време за анализ преди да предприемете каквито и да било активни действия.

Коментирай