Интимно

Любовен хороскоп за 13-19 юни 2016

Много романтика за Раците

13.06.2016г. / 17 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Романтиката ще ви преследва през тази седмица. Вие и половинката ви сте жадни за повече моменти, в които да прекарате време заедно. Ако има някакъв хаос във връзката ви, опитайте се да поправите нещата. Ако все още не сте намерили своята половинка, отдайте се на повече социални контакти и отворете съзнанието си за любов.

Дева

Социалният ви живот ще бъде ключът към любовния ви живот. Възможно е да получите признание от приятел, което да ви разкрие нейната или негова любов. До втората седмица на следващия месец ще може да се радвате на химията помежду ви. Има и друга възможност за вас, която крие ново и интересно запознанство в интернет. Бъдете отворени.

Снимка: istock

Везни

Любимият човек ще ви подкрепи и е възможно да се издигне в кариерата. От друга страна Венера ще навлезе във вашия сектор на кариерата и личното развитие. По някакъв начин любовният ви живот ще се свърже с работата. Покажете вашата благодарност към половинката за подкрепата, която ви оказва.

Скорпион

Готови ли сте да планирате вашата мечтана почивка в чужбина? Тази седмица отделете време с половинката и направете планове. Звездната карта показва, че ви предстои път зад граница. Алтернативно, ако нямате партньор, има шанс да срещнете някоя интересна личност по време на пътуване или на социално събитие.

Коментирай