Интимно

Любовен хороскоп за 13-19 юни 2016

Много романтика за Раците

13.06.2016г. / 17 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Козирог

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, Венера ще ви подари един по-дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения. Най-хубавото е, че ще имате желание да изненадате половинката си приятно.

Водолей

Офис романтика може да е на хоризонта. Обърнете внимание на всички сигнали, които получавате от ваш колега, особено след петък. Възможно е да разберете, че той или тя от доста време имат интерес към вас. Ако сте необвързани има шанс да обърнете внимание на тези любовни сигнали. Не само ще бъдете поласкани, но и пленени от любовта.

Свързани статии

Риби

Любовният ви живот е на път да стане по-интересен. Венера ще попадне в сектора на любовта. В резултат ще имате много възможности да се срещнете с нова любов. Единственото, което може да направите е да се възползвате от космическата подкрепа в този момент. Отворете сърцето си за възможностите.

Коментирай