Интимно

Любовен хороскоп за 20-26 юни 2016

Късмет в любовта за Девите

23.06.2016г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Пълнолунието в сектора на любовта ще ви остави емоционално открити и уязвими. Добрата новина е, че ще ви очаква нещо хубаво, благодарение на вашата честност. Въпреки това помислете доколко може да направите компромиси с вашите ценности, за да се чувствате обичани от половинката ви. Ако имате някакви колебания относно чувствата на партньора, може да преосмислите взаимоотношенията ви.

Дева

Късмет в любовта ще имат и родените под знака на зодия Дева. В неделя Юпитер ще застане в перфектен ъгъл към Плутон, която е планета на трансформациите. Но не само това, Плутон ще се движи през вашия сектор на романтиката и удоволствието. Сега ще имате увереността да направите повече положителни промени в любовта.

Снимка: istock

 

Везни

Въпреки спокойната по отношение на любовта седмица, все още има какво да подобрите във взаимоотношенията с партньора. В понеделник се опитайте да не обсъждате всички важни въпроси, в противен случай ще стигнете до задънена улица. В края на седмицата ще имате възможността да проведете позитивни разговори с любимия човек. Чакането ще си струва.

Скорпион

Любовният ви живот ще бъде леко объркан. От една страна, стара любов може да напомни за себе си, от друга, половинката ви може да не прояви разбиране към вашите чувства и емоции. Искате вие да вземете крайното решение, да се действа по вашите планове. За съжаление това няма да се случи през тази седмица. Не е подходящо да взимате крайни решения.

Коментирай
Свободно време