Интимно

Любовен хороскоп за 20-26 юни 2016

Късмет в любовта за Девите

23.06.2016г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Пълнолунието в понеделник ще ви направи по-чувствителни. Въпреки че сърцето ви ще е широко отворено, ще бъдете твърде уязвими към критиката на половинката ви. От друга страна, вашата емоционалност може да се дължи на решения, които партньора ви ще вземе и за които е пренебрегнал мнението ви. Опитайте се да балансирате комуникацията помежду ви.

Козирог

В началото на седмицата Слънцето ще навлезе във вашия сектор на партньорствата. Това ще ви накара да обърнете внимание на връзката ви по дълбок и емоционален начин. Духовно ще бъдете много по-близки с половинката ви. Сигурността в любовта става жизненоважна сега и за щастие, се оказва, че ще я имате.

Водолей

Може да се чувствате доста объркани и дори несигурни за романтиката във вашия живот. Ще бъдете изправени пред любовни решения, които няма да са лесни.

Свързани статии

Точно когато си мислите, че знаете какво да правите е възможно някой от близкото ви обкръжение да ви окаже негативно влияние с мнението си. Слушането на сърцето не е непременно погрешно, но може би е по-добре да мислите с главата си.

Риби

Ако нямате половинка до себе си, не само ще искате това да се промени, но и звездите ще ви помогнат. В случай, че се намирате във връзка, емоционално ще се чувствате по-близки с любимия човек. Радвайте се на моментите заедно и не забравяйте за романтичните изненади.

 

Коментирай