Интимно

Любовен хороскоп за 24-30 октомври 2016

Напрежение в любовта

24.10.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Разочароващо може да започне седмицата за Лъвовете по отношение на интимността с партньора. Понякога се случват такива неща, но винаги е добре да поговорите. Възможно е да настъпи напрежение помежду ви. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка и сексът не се получава, бъдете откровени с партньора си. Само така ще може да поправите нещата или всеки да продължи по своя път.

Дева

Ще имате нужда от подкрепата на половинката си, но няма да я получите. Сякаш всички отговорности ще се струпат върху вас. Създалата се ситуация ще ви накара да се замислите сериозно върху взаимоотношенията ви.

Снимка: istock

Везни

През тази седмица сряда ще бъде най-добрият ден за любовта. Юпитер ще заеме благоприятна позиция към Венера, която ще улесни комуникацията с половинката ви. През останалите дни не са изключени конфликти помежду ви. Направете всичко възможно, за да ги избегнете.

Скорпион

Ако се намирате във връзка, половинката ви ще ви накара да се чувствате недооценени по някакъв начин. Логично ще останете и разочаровани. Сега е моментът да бъдете честни със себе си и с партньора. Помислете какво заслужавате в живота и любовта.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
stranni ne6ta za men i blizna4etata mi .....hm ... i dvamata imat nujda ot info , a to e pred o4ite - lipsa na dostatu4o sredstva, za da sum burza i da se vijda vednaga promianata ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар