Интимно

Любовен хороскоп за 24-30 октомври 2016

Напрежение в любовта

24.10.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако се намирате във връзка и усещате по някакъв начин, че тя ви налага ограничения, това определено ще ви натовари. Любовта е щастие, забавление, но взаимоотношенията в реалния живот изискват компромиси и понякога са свързани с разочарования. Помислете за връзката си, за бъдещето ѝ и за това какво сте готови да дадете от себе си.

Козирог

За тези от вас, които търсят половинка е много важно да бъдат по-социални и да отворят сърцето си за нова любов. Обвързаните представители на зодията е добре да държат настрана връзката си от роднини и приятели поне за тази седмица. Възможни са конфликти, след които е добре да потърсите съвет на приятел.

Водолей

Водолеите понякога лесно се влияят от мнението на приятелите си. През последната седмица на месеца е възможно някои от близките ви приятели да се опита да повлияе на любовния ви живот. Приятелите или любовта? Дали е добра идея те да решават вашето щастие, настояще или бъдеще? Едва ли!

Свързани статии

Риби

Необвързаните Риби имат голям шанс да срещнат някоя интересна личност. След неделя бъдете отворени към нови възможности. Ако имате половинка до себе си ще усетите някаква несигурност във връзката си. Той или тя може да не ви подкрепи докрай в плановете ви за кариера, но финансово ще бъде зад вас.

 

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
stranni ne6ta za men i blizna4etata mi .....hm ... i dvamata imat nujda ot info , a to e pred o4ite - lipsa na dostatu4o sredstva, za da sum burza i da se vijda vednaga promianata ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар