Интимно

От какво се нуждае алфа жената в любовта?

Нуждае се от доверие

26.11.2016г. / 14 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всяка жена е необикновена с нещо. Алфа жените винаги будят възхищение, понякога страст и завист. Тяхната увереност, амбициозност на моменти е отблъскваща за някои, особено за някои от представителите на силния пол. Алфа жената е страстна, може да обича истински, завинаги, но се нуждае от определени неща в любовта. Вижте кои.

Има нужда от предизвикателство

Партньорът на алфа жената трябва да бъде в състояние да я предизвиква понякога, но в добрия смисъл. Алфа жената е силна и иска да се конкурира с някого, който е достатъчно уверен в собствените си възможности.

Нуждае се от доверие

Доверието е важно за всяка връзка, но особено много на него държи алфа жената. Ако не се усеща напълно сигурна в любимия, едва ли би се задържала дълго време в тази връзка. За нея е важно да разчита на половинката си винаги, да може да споделя, да получи съвет, защото тя самата е готова да даде всичко това във взаимоотношенията си.

Нуждае се от уважение

За алфа жената е немислимо да бъде във връзка с мъж, който не зачита нейното мнение и решения, такъв, който се опитва да я промени. Любимият мъж не бива да я подценява, а е добре да я поставя на пиедестал. Личното пространство, от което се нуждае, също не бива да бъде пренебрегвано.

Има нужда от своята независимост

Жената алфа е интересна личност. Има не една страст. Ето защо се нуждае от партньор, с който да ги сподели или поне той да може да приеме факта, че тя има нужда от своето време, за да следва интересите си. Жената алфа няма нищо против партньорът ѝ да има свой собствен живот извън връзката.

Необходим ѝ е равностоен партньор

Жената алфа не обича да командва мъжа до себе си. Предпочита да изживее живота си с някого, който е достатъчно силен и може да даде необходимата тежест на взаимоотношенията и връзката им.

Свързани статии

Мъжът трябва да е равностоен, да има собствено мнение. Не да върви пред или след нея, а да се движат заедно. Партньор, с когото най-напред да бъдат приятели, а след това любовници.

Нуждае се от смях

Една жена може да бъде спечелена освен с всичко друго и с чувство за хумор. За алфа жената позитивното, смехът са много важни. Любимият ѝ мъж трябва да може да я усмихне дори в тежките моменти, да ѝ каже нещо мило, хубаво.

Снимка: istock

Коментирай