Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 април 2018

Романтиката сякаш ще липсва

02.04.2018г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Постигането на вашите романтични нужди ще бъде затруднено в известен смисъл. Ако сте решили да създадете солидна основа с партньора си, ще може да преодолеете пречките. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп

Овен

Меркурий е ретрограден във вашия знак. Това означава че трябва да внимавате с думите, които казвате, за да не съжалявате на по-късен етап. Ще ви бъде лесно да изразите вашите мисли, въпреки това ще разчитате само на половинката ви за разрешаването на някакви проблеми. Не забравяйте, че в любовта трябва да бъдат двама.

Телец

С любимия човек ще гледате в различни посоки по редица въпроси и това може да провокира спорове помежду ви. Ако пътищата ви се разделят няма как да бъдете близо един до друг. Помислете кое е по-важно за вас, да излезете прави от спора или да бъдете щастливо влюбени.

За щастие, в петък Венера и Сатурн ще бъдат в перфектен ъгъл един към друг, което ще ви помогне да изгладите недоразуменията във любовния ви живот. Ангажираността към вашите отношения ще спечели в края на краищата.

7 вида отношения между зодиите

Близнаци

Съвместните финанси може да са източник на спорове между вас и партньора ви тази седмица. Двамата не само че няма да сте съгласни как да харчите парите си, но може да останете и разочаровани от това, че напоследък финансите оказват някаква тежест във взаимоотношенията ви. Помислете как да разрешите това недоразумение.

Ако сте необвързани е възможно да копнеете за някого, когото не може да имате. Вероятно се самозалъгвате, че това е една необичайна любов. Тази седмица може да чуете нещо съвсем различно.

Рак

Взаимоотношенията ви с любимия човек може би не вървят в посоката, в която искате. Пред вас има някакви препятствия, които или ще преминете заедно, или ще ви накарат да се почувствате уморени и дори е възможно да искате да прекъснете връзката си. За необвързаните Раци, звездите показват че ги очаква нова романтична възможност. Бъдете отворени за нови познанства.

Коментирай