Интимно

Признаци, че връзката ви ще устои на разстоянието

Възможно е

02.05.2018г. / 08 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Връзките от разстояние са трудни. Казват, че „очи, които не се виждат, се забравят“. Може би има нещо вярно, но то не важи за всички двойки. Някои партньори в любовта са създадени един за друг, имат общи виждания и никоя сила, дори разстоянието не може да ги раздели.

Ако по някаква причина ви се налага да прекарате известно време разделени, има признаци, по които си личи дали връзката ви ще издържи изпитанието на разстоянието.

Може ли бракът да е повече от рутина

Вие и партньорът ви сте отличници в комуникацията

Винаги имате електронна джаджа в себе си. Пишете си постоянно, въпреки часовите разлики. Намирате начин да се видите на живо по скайп, изобщо използвате всяка възможна мобилна платформа за комуникация.

Имате сходни цели в живота

Когато партньорите са обединени от общи цели, които виждат като свои в бъдещето, разстоянието не може да ги раздели, още повече ако е временно.

Вие се уважавате един друг

Едно от най-важните неща във връзката е уважението. Да живеете поотделно за известно време за вас не означава непременно раздяла, изневяра, загуба на доверие. Напротив, вие сте издигнали връзката си на по-високо интелектуално ниво. Ето защо да сте на разстояние и да се виждате по-рядко за вас не е предизвикателство.

Харесва ви да сте далече един от друг за известно време

Някои хора обичат този тип отношения, защото когато се видят след дълга пауза, страстта е още по-голяма.

Фрази, които половинката ви има нужда да чува

Свързани статии

Нямате проблеми с доверието

Знаете, че партньорът ви няма да ви изневери. Вярвате му, когато ви споделя нещо и знаете, че не би паднал толкова ниско, да играе театри и да сипе куп лъжи, за да прикрие измама. Връзката ви просто не е такава.

Никога не сравнявате връзката си с тази на приятелките си

За норма се счита, когато двама живеят заедно, споделят един покрив и повечето си свободно време. Вие не сте като тези двойки. Непрекъснато слушате историите на приятелките си сякаш обществото ви крещи кое е нормално и кое не.

Ако се поддадете на стереотипите, това може да съсипе връзката ви. Ако обаче сте от хората, които не плащат данък обществено мнение, връзката от разстояние не би била абсурдна и невъзможна за вас.

Коментирай