Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 февруари

Любовта няма да бъде скучна

19.02.2019г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Имате големи надежди за вашата връзка, но може да се окаже, че на този етап те не граничат с практичността. Преценката ви може да не бъде правилна, а вие искате да видите най-доброто от партньора си. Не забравяйте, че ние не сме супергерои. Може би е добре да коригирате очакванията си.

Дева

Пълнолунието във вашия знак тази седмица може да ви направи леко напрегнати. Въпроси свързани с любовта може да ви наранят. Възможно е да се предадете, да се откажете от визията си за любовния живот. Може би точно това ще ви накара да осъзнаете, че нещата на този етап в живота ви не са толкова лоши колкото изглеждат.

5 неща, от които всяка здрава връзка се нуждае

Везни

Романтиката ще заеме по-голяма част от времето на обвързаните Везни. Изглежда че с любимия човек сте готови да направите миговете заедно наистина приятни. Възможно е това да е кратко пътуване. Необвързаните Везни имат шанс за интересно запознанство с човек, който може да се окаже малко по-възрастен от тях.

Скорпион

Някои от представителите на зодията няма да се разминат със сериозните разговори, с които ще уточнят с партньора си на какъв етап се намира връзката им. Сериозни планове за бъдещето, поставяне на важни въпроси... Ще бъдете готови да положите усилия, за да може връзката ви да продължи и ще споделите вашите намерения на половинката си.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 5 години )
osobeno za bliznaka - vupreki vsi4kite mu kompromisi i gotovnost za otbor , malkia mi bliznak be6e othvurlen ot brutalen vezna
отговор Сигнализирай за неуместен коментар