Интимно

Любовен хороскоп за ноември

Интересен месец с много емоции

30.10.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Овен

В любовта, ноември може да бъде хаотичен месец и спомени от миналото ви да напомнят за себе си. Не си губете времето. Съдбата ще ви възнагради с нови емоции, просто гледайте по-оптимистично на нещата. Семейните представители на зодията може да бъдат изправени пред финансови спорове. Не са изключени и изпитания за вярност. Ежедневните проблеми също ще изискват по-голяма част от вашето внимание и това на половинката ви.

4 зодии, които обожават да се гушкат

Телец

Звездите показват, че ви очакват щастливи мигове по отношение на любовта, особено за тези, които са родени в периода 22 – 30 април. Ако сте сериозно обвързани, ще можете да направите връзката ви още по-стабилна, като така ще ви бъде по-лесно да разрешите евентуални проблеми. Самотните Телци може да попаднат в любовен триъгълник. Ако пък отскоро се срещате с някого, бъдете внимателни с поведението си, за да не го отблъснете. Като цяло, ноември ще бъде хармоничен в любовен план.

Близнаци

Звездите ви съветват през ноември да влезете в ролята на инициатор в любовта, а не да фокусирате цялото си внимание към работата. Ще имате обожатели, но те може и да не искат да ви чакат. Събитията в личния живот се развиват много бързо, така че не бъдете твърде мързеливи, а използвайте вашите емоции и страст. Ако досега сте търсили своята сродна душа, има вероятност да я срещнете, особено ако ви предстои пътуване.

Семейните представители на зодията трябва да бъдат по-внимателни в делата и думите, за да не нарушат хармонията.

Коментирай