Интимно

6 зодии, които приемат срещите прекалено сериозно

Астрологията се намесва в усещането за любов и щастие у тези зодиакални знаци

01.07.2020г. / 15 17ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Семейството и любовта са всичко за Рака. Тази зодия има склонността да възлага големи надежди на партньора си още след първата среща. Раците смятат, че след първата среща вече са направили голяма първа крачка към щастието и влагат цялата си енергия в това. Представителите на тази зодия още в началото на срещите започват да си представят какъв ще бъде животът им с този човек. Споделят мечтите си, желанията си, целите си в живота. Често това плаши партньорите им. Раците прескачат лесно от една връзка в друга, като на всяка следваща придават романтичен нюанс и се впускат в нея от първите срещи. Често правят процеса на развитие на връзките си много сложен заради безкрайно чувствителната си природа.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Лъв

Лъвовете са магнетични и завладяващи. Трудно е човек да остане безразличен в тяхната компания. Те го осъзнават и използват обаянието и чара си. Страдат, когато нямат любовни ангажименти. Затова и се хвърлят стремглаво, когато някой ги покани на среща. Придават на срещите такава тежест и важност, сякаш вече са във връзка. Ангажират се с човек, когото все още не познават добре. Умеят да се забавляват, правят се, че уж не си дават много зор, но в сърцето си вече вярват, че са открили любовта.

Всичко за зодиите през 2020-а – любовни хороскопи, прогнози, съвети

Дева

Девите са склонни да надценяват всичко. Това важи и за срещите. Те са наблюдателни и прагматични, пресмятат всичките си шансове и потенциалното развитие на бъдещето им с дадения партньор в любовта. Но колкото и добър да е човек в предвиждането на събитията, няма как да бъде сигурен в бъдещото си щастие в самото начало. Затова Девите често търпят разочарования, защото придават прекалена важност на срещите. Те приемат ласкателствата като заявка за любов и се хвърлят в устрем да отвръщат със същото. След това идват и разочарованията. Девите са склонни да упражняват натиск върху партньорите им, което ги кара да се отдръпват.

Коментирай