Интимно

5 признака, че сте готови за нова любов след раздялата

Време е да се впуснете в търсене на нов партньор

08.09.2020г. / 08 23ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако се притеснявате какво ли ще бъде да започнете да излизате по срещи отново след раздялата, не сте сами. Всяка жена изпитва притеснения, съмнения в себе си и в любовта след като веднъж е претърпяла неуспех във връзките. Питате се дали този път ще бъде щастливо преживяване или отново ще попаднете на неподходящия. 

6 неща, които да не правите след раздяла

Намирането на истинската любов след раздяла може да изглежда като невъзможна мисия, но не е така. С времето сърдечните рани заздравяват и се появяват признаците, че вече сте готови да започнете отново да търсите любовта. 

Научили сте уроците си от предишната си връзка

Това е толкова важно и съществено, колкото и откриването на истинската любов. Негативните емоции, отхвърлянето, провалът и болката от раздялата и провалената връзка са уроци, които с трудността си ви показват кой е правилният път, който да следвате по-нататък. Ако сте осмислили грешките си и сте взели своите поуки, вие сте готови за нова връзка. 

Какво не бива да правите след раздялата

Не мислите за бившия си през цялото време

Скоро след раздялата мислите ви са били заети от бившия ви. Връзката ви е била част от живота ви достатъчно дълго, за да не можете да я забравите с едно мигване. Това е нормално и изисква време, за да се отърсите. Ако обаче вече сте успели и мислите ви не са постоянно заети с бившия, както преди, това е знак да започнете отново да излизате по срещи. 

Започнали сте да се завръщате към любимите си занимания и хобита

Понякога ви се е налагало да правите жертви с любимите си занимания в името на връзката ви. След раздялата пък не сте имали никакво желание за тях. Сега вече интересът към хобитата ви отново се възражда и това е знак, че сте готови и за нова любов в живота си. 

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Харесва ви идеята да имате нов човек в живота 

Разделите са болезнени и дълго време не сте могли да си се представите с някой друг до себе си. Вече е минало достатъчно време, за да заздравеят всички рани и да започнете да приемате идеята, че бихте могли да бъдете с друг партньор. 

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Пеперудите са се завърнали 

Ако допреди това не сте проявявали абсолютно никакъв интерес към други партньори, сега нещата са се променили. Срещате се с приятели, с познати, те водят свои приятели около вас и когато някой от тях събуди интереса ви, усещате пеперудите в стомаха си. Това е страхотен знак, че е време да се впуснете в нова любов още сега.

Коментирай