Интимно

5 начина, по които да кажете „обичам те“

Силата на думите

24.01.2021г. / 05 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Думите имат силата да рушат или да градят. Затова трябва да боравим с тях отговорно, особено в любовта. Истинската любов също звучи с думи и не се ограничава само до „обичам те“. С кои други фрази показваме силни чувства един към друг?

„Вярвам в теб“

Доверието е един от важните елементи за една любовна връзка, който се гради продължително и се поддържа трудно. Когато утвърждавате на партньора си (или той на вас), че му се доверявате, че знаете, че той не говори само празни приказки, а доказва с дела, че всичко това ви кара да се чувствате уверени по отношение на тези взаимоотношения, вие изричате „вярвам в теб“.

5 неща, които мъжете казват, само ако ги мислят

„Като теб няма втори/втора“

Още една фраза, която е също толкова силна, колкото и „обичам те“. От време на време е хубаво да припомняме на партньора, а и на себе си, колко уникална личност е той/тя. В рутината често започваме да се приемаме за даденост, което ни кара да спрем да забелязваме всички уникални качества в човека до себе си, защо сме избрали точно него, по какъв начин той ни кара да се чувстваме необикновено, обичани.

5 знака, че той ви използва

„Ще го направим“, „Ще се справим“

Когато искате да покажете обич и подкрепа към любимия човек чрез силата на думите и в зависимост от това в каква ситуация се намирате, нека и двамата да бъдете част от това. Ние, заедно, можем и т. н. са думи, които засилват чувството за сплотеност. Така и другият усеща, че не е сам.

Свързани статии

„Аз съм до теб“

Също толкова силно, колкото „обичам те“. Фраза, която имаме нужда да чуем, когато ни е трудно, предвиждаме промяна, дори и да е положителна.

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

„Съжалявам“

Рано или късно, винаги стигаме до спорове и конфликтни ситуации с любимия човек. Не всяка двойка намира начин да комуникира. Има неизказани думи, премълчани истини... „Съжалявам“ не е призната слабост, то е желание да задълбочиш връзката си, да кажеш „обичам те“.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
Здраве и красота
Свободно време