Интимно

Какво търсят жените в мъжете?

Търсят мъже, които са позитивни

26.05.2021г. / 15 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според мъжете, жените са твърде сложни, загадъчни. Всъщност, когато говорим за любов, в повечето случаи дамите намират начин да покажат на един мъж от какво се нуждаят. Всяка жена има своя списък от качества, които търси в мъжа до себе си. Съществуват обаче някои общи, които са важни за жените. Вижте какво търсят жените в мъжа.

Жените искат мъже, които са уверени

Изглежда лесно, нали? Но може би ще се изненадате колко много мъже губят увереността си, докато общуват с жени и докато трае периодът на ухажване. Разбира се има разлика между уверен мъж и такъв, който е просто с голямо его. За жената е важно да се чувства комфортно и да знае, че мъжът до нея е непоколебим в намеренията си.

20 въпроса, които ще помогнат да намерите яснота във връзката си

Жените се нуждаят от химия във връзката

Първоначално, колко ще бъде привлечена една жена от даден мъж, зависи от емоционалното и сексуално влечение, което тя изпитва. Това я кара да иска да инвестира време и емоции. Но идва следващ етап, в който тя ще има нужда от това да определи колко дълбоко разговаряте и колко енергична я карате да се чувства. Жените искат мъжете им да създадат по-дълбока и смислена връзка, да се усещат взаимно, което те наричат химия.

Търсят мъже, които са позитивни

Същото важи и за мъжете. Може би няма човек, който да не иска от партньора до себе си да е позитивна личност, да кара другия да се усмихва повече, да споделят положителните моменти заедно, но и трудните. Никой не търси половинка, която често се оплаква, вижда предимно отрицателното в живота.

4 правила за любовта, които не бива да забравяме

Жените искат мъже, които могат да се отворят и да бъдат уязвими

В една връзка е важно да можеш да говориш спокойно за твоите слаби страни. Част от тази уязвимост е възможна чрез любопитство един към друг. Като това да попиташ какво е разстроило отсрещната страна или какво я кара да се чувства щастлива.

Свързани статии

Когато сме готови да се отворим и да покажем своята емоционална и уязвима страна, любимият човек ще ни възприеме като личност, с която се чувства комфортно. Освен това, докато един мъж отваря сърцето си, жената се чувства по-свързана с него и готова и тя да покаже своята уязвимост. Това е друго ниво на доверие във връзката.

10 грешки, които зодия Рак прави в любовта и връзките

Жените искат мъже, които са страстни

Няма жена, която да не иска партньорът ѝ да не ѝ показва колко страстно и силно я обича. От малките ежедневни действия и жестове, до по-големите.Както за мъжете, така и за жените е важно да бъдат приети от половинката такива, каквито са. А не другият да ги кара под една или друга форма да се променят, да се чувстват зле, заради това, което са. Тук разбира се не говорим за сериозните пороци, които действат разрушително на живота.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 2 години )
Не може да се разбере какво търсят жените в мъжете. Има много мъже, които работят, изкарват добри пари, имат също хубави къщи и апартаменти, имат добри условия в тях за отглеждане на дете, но въпреки това жените изобщо не искат да се запознаят и да общуват с тях, то каво остава да се омъжат за тях, че и дете да им родят. *** им разбери акълите. Изобщо отношенията между мъжете и жените са толкова сложни, че дори и един мъж да има хубава къща и удобства, това за съжаление не е стопроцентова гаранция, че със сигурност ще си намери жена, която да отиде да живее при него и да му роди деца. За да си намери един мъж приятелка трябва да има шанс да се запознае с жена, която ще му обръща внимание и ще се интересува от него, защото сега много мъже и жени изобщо не се интересуват един от друг - първо да се запознаят, после да общуват. Сега много хора не искат само да общуват помеждуси, то какво остава да създават връзки и семейства. Какво направи хората толкова затворени и недружелюбни не знам - не искат нито да общуват с някой, нито пък да излизат с когото и да било?!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
анонимен ( преди 2 години )
Глупости, търсят пари, а мъжете търсят ци.....рести тъ.....пи хубавици. Всичко друго е измишльотина и приказки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Добрев ( преди 2 години )
Жените търсят и "обичат" мъже с големи,дълги и дебели....!? - портофейли
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 2 години )
poznavam takuv muj kogoto obojavam .toi e vsi4ko napisano v statiata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар