Интимно

Защо мъжете не са привлечени към вас?

Рядко се усмихвате

09.09.2021г. / 15 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако скоро не сте имали любовна връзка, но имате такова желание, вероятно се питате какъв е проблемът. Какво може да ви направи непривлекателна за един мъж, след първи срещи, начало на нещо ново помежду ви или дори не се стига до среща. Когато изживяваме предишната си връзка и ако тя не е приключила добре за нас, то ние се затваряме за любовта. Излъчваме, че не търсим нов партньор, дори да е обратното.

Вижте още няколко вероятни причини мъжете да не са привлечени към вас.

Твърде много хленчите

Това е особено дразнещо за мъжете. До някаква степен това е приемливо за представителите на силния пол. Но тъй като понякога действията им са неприемливи за дамите, те започват да хленчат, а това е моментът, в който той може да се отдръпне от вас.

Защо той не ви пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията

Твърде голямо его

Още една причина мъжете да не са привлечени към вас или поне не задълго е нарцистичното ви поведение. Никой мъж не би приел жена за партньорка, която е високомерна, обсебена от себе си и своите нужди. Такива жени обикновено са егоистични.

5 общи черти на неуспешните връзки и бракове

Споменавате бившия си в разговори

Това е нещо, което може мигновено да ви направи нежелана за един мъж. Разказите за бившия, особено ако в тона ви се долавя съжаление, че не сте заедно вече са отблъскващи. Ако вече се намирате във връзка, всяко сравнение с предишния ви партньор, което поставя в неизгодна позиция настоящия ви, би подействало отдалечаващо от вас.

20 знака, че си заслужава да му дадете шанс

Намирате отрицателното във всичко

Когато създаваме любовна връзка, за нас е важно партньорът ни да носи положителна енергия. Това разбира се не означава да няма слабости, да крие своите емоции, когато му е трудно. Има един тип хора, които виждат лошото във всичко. Те не хвърлят светлина върху никоя ситуация. Винаги са негативно настроени, злословят за другите. Знайте, че мъжете бягат от такива партньорки.

Свързани статии

Не полагате усилия да изглеждате привлекателно

Малко е нужно, за да изглеждате чиста, спретната, да ухаете приятно, да сте приятна за гледане. Вие едва ли бихте се впечатлили от мъж, който изглежда неподдържан, нали? Мъжете винаги разбират дали една жена се грижи за себе си и в тях съвсем естествено се появява желанието да се грижат за тази жена, да ѝ угаждат и т. н.

Рядко се усмихвате

Усмивката винаги е привлекателна. Тя прави личността да изглежда любезна, достъпна за комуникация, нови запознанства. Намръщените хора винаги са отблъскващи. Те носят отрицателни вибрации.

Коментирай
Здраве и красота