Интимно

13 неща, които свекървата тайно си мисли, но не изрича

Какво се крие в главата на повечето свекърви

29.09.2021г. / 09 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато сте във връзка, вие не сте във връзка просто с някой мъж, а с цялото му семейство, особено ако сте женени или в дълготрайна връзка. Неизбежно е да имате взаимоотношения и с близките му, както той с вашите. За предпочитане е да сте в добри отношения най-вече с майката на любимия си, за да бъде връзката ви безоблачна и щастлива. Когато има неразбирателства между свекървата и вас, това може да влоши отношенията във връзката ви и дори да я направи невъзможна.

Как да защитите брака си от зла свекърва

Жената, която е родила любимия ви мъж, вероятно го познава най-добре независимо от това, че имате връзка от много дълго време или сте женени. Ето защо е важно да изградите добра връзка и със свекърва си, за да си осигурите безоблачно щастие с любимия си човек.

Вижте какво вероятно си мисли свекървата за връзката ви, но не го изрича.

1. Прекарала съм десетилетия като най-важната жена в живота му. Сега трябва да играя втора цигулка. Болезнено е да съм пренебрегвана.

2. Той е твой съпруг/ приятел сега, но преди всичко все още е мой син.

3. Не изглеждаш много уверена в себе си. Най-малкият коментар от моя страна се приема като критика. Опитвам се да съм внимателна с теб, но ти си напрегната, защото очакваш да съм нападателна.

4. Всяка година ти изпращам подарък за рождения ден или за Коледа, а ти не се сещаш да ми се обадиш по телефона, за да ме питаш как съм.

Знаците, че ще имате зла свекърва

5. Ние майките казваме на децата си, че искаме да са щастливи. И наистина го мислим. Но тайно искаме същото и за себе си, затова се опитайте да ни разбирате.

6. Защо никога не искаш съветите ми?

7. Когато идвам на гости, не идвам на инспекция. Идвам да видя семейството си, затова не е нужно да си нападателно настроена.

8. Когато искам да говоря със сина си насаме, ще се обадя конкретно на него.

Чести грешки, които свекървите допускат

Свързани статии

9. Радвам се, че даваш свобода на сина ми, не се сърдиш, когато ме посещава, дори пътуването да отнема стотици километри. Признателна съм ти.

На свекървата с любов!

10. Страхувам се, че ако не се разбираме добре, ще ме отдалечиш от живота си и този на сина ми.

11. Състезавам се с твоята майка. Тя те води на ваканции всяка година и ти купува скъпи подаръци, които аз не бих могла да си позволя. Всичко, което мога да направя, е да обичам и двама ви и да ви помагам, когато имате нужда. Надявам се да го оценявате.

12. Когато идвам на гости, стаята ми винаги е добре подготвена, за което съм ти благодарна.

Какво иска да чуе и да ви каже свекървата?

13. Ценя всички подаръци, които си ми поднесла.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )