Интимно

Кои зодии са най-склонни да скочат в нова връзка след раздяла

Кои бързат да открият любовта и кои предпочитат да почакат

07.11.2021г. / 12 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Водолеят в никакъв случай не се вълнува от връзките си чак толкова. Ако са рутинни и без изненади, краят им е направо приветстван от него. Той не може да понася скучните и еднообразни отношения. По-добре да е сам, а най-добре да открие някого, с когото да замени предишната си връзка. Водолеят е саможив. Той определено не живее, за да е във връзка и ни най-малко живее, за да прави някого щастлив. Самодостатъчен си е и това го радва. Склонен е да се хвърля на партньори, които са негова тотална противоположност, откъдето често произтичат и проблемите във връзките му.

Кои са четирите най-флиртуващи зодии

Телец

Телците обичат да са обвързани. Когато са във връзка, те търсят уюта на домашното огнище. Дори да не са женени, Телците се държат сякаш до себе си имат половинка за цял живот. След раздяла липсата на семеен уют тежи изключително много на Телеца. Той е склонен да потърси веднага заместител на бившия си партньор. Телците не обичат промяната, но в името на любовта и щастието са готови да направят крачка напред. Все пак те имат нужда от известно време, докато се възстановят преди да се впуснат в нова връзка.

Лъв

За Лъва щастието не произтича от това дали е обвързан или не. Той може да е щастлив във връзка, но и сам със себе си. Намира положителни страни на необвързания и ангажирания с половинка живот, така че е готов за всичко, което съдбата му подари. Не отдава чак такова значение на връзките, особено ако са неуспешни. Не се бори излишно да спасява отношения, ако не си струва и ако не вижда перспектива. Може да приключи такива връзки с лека ръка, но това определено не означава, че моментално ще скочи на следващата. Обича да се придържа към небрежните отношения, пък каквото стане.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Везни

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
da nyama da cakame da kapriznicat neska me boli glava ytre mi e loso posle izmoreni razbiira se ce vednaga tarsim druga na mometa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар