Интимно

Кои зодии са най-склонни да скочат в нова връзка след раздяла

Кои бързат да открият любовта и кои предпочитат да почакат

07.11.2021г. / 12 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Девите трудно преодоляват разделите. Когато си стъпят на краката обаче, а това не отнема кой знае колко време, Девите се стремят да направят нещо смислено и важно с живота си. Когато започват нова връзка, те преценяват партньора си, именно защото не искат да правят поредната грешка, която хем да им носи страдание, хем да ги провали в житейски и емоционален план. Затова Девите предпочитат да се съсредоточат върху нещата, които са важни за тях извън връзката, а когато открият подходящ партньор, те са готови да опитат отново и в любовта.

6 причини огнените зодии да се справят по-добре в любовта

Свързани статии

Овен

Овенът не се трогва особено от разделите, освен ако не е ставало въпрос за някаква невероятна любов. В повечето случаи тази зодия е готова да продължи напред без проблеми. Не им е нужен партньор, за да се чувстват добре. Те знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Останалото е добре дошло. Овенът не бърза да се свързва с нов партньор, защото знае, че ще вложи цялото си сърце. Ако очакванията му не бъдат оправдани, той отново ще страда. Затова предпочита да се развива, да работи върху себе си, да се занимава с интересни проекти. Любовта може да го връхлети, когато най-малко очаква и той го знае. Овенът е мъдър и знае, че заслужава най-доброто. Той предпочита да остане за известно време сам, докато избистри концепцията си за любов и открие истински достоен за себе си партньор. Останалото е губене на време, а той няма търпение.

Зодиите с най-силна интуиция

Козирог

Козирогът е зодията, която никога няма да се впусне във връзка веднага след предишната. Редки са шансовете да видите особено голяма емоция, идваща от лицето на Козирога, след като е прекратил връзката си, но това е само защитна реакция. В природата на тази зодия е да не разкрива истинските си емоции. Може да каже няколко болезнени думи по адрес на бившия или бившата си, но в крайна сметка това няма особено значение за Козирога. Всичко, което е в миналото, си остава там. Онова, което има значение за него, е да открие някого, с когото да се свърже на дълбоко ниво – някой, с когото да започне сериозна връзка. Дори да му е особено трудно да преодолее бивш, Козирогът няма да опита да се разсее с нова връзка просто ей така, а по-скоро ще прекарва време с приятели и семейство.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
da nyama da cakame da kapriznicat neska me boli glava ytre mi e loso posle izmoreni razbiira se ce vednaga tarsim druga na mometa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар