Интимно

10 фактора, които правят връзката твърда като скала

Кои са основите на силната връзка

22.11.2021г. / 10 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Работа в екип.

Една от най-честите грешки, които много двойки правят, е да се съревновават. Всеки от партньорите иска да печели в битките, иска да е непременно прав, иска да може повече, иска другият да се съгласява с него. Такива отношения бързо отравят връзката и я разпадат. Вместо това, ако работите в екип, връзката ви ще е истински силна и здрава. Тя няма да се разпадне при първия по-силен вятър, а ще устои.

10 стабилни основи на силната любовна връзка

6. Честност.

Честността е много важен фактор за стабилността на връзката. Не е нужно да си казвате абсолютно всички подробности от живота си, защото някои могат да бъдат спестени. Важно е да има честност по най-съществените въпроси.

7. Интимност.

Без интимност, връзката е чисто и просто приятелство, съжителство, добро отношение към любим човек, но само толкова. Интимността е важен фактор в любовната връзка, но тя надскача сексуалната близост. Интимността означава да споделяте, да допускате другия близо до себе си, да му позволявате да ви вижда силни, слаби, нуждаещи се или пък можещи.

5 признака, че сте открили енергийната си половинка

Свързани статии

8. Игривост.

За да е здрава и силна една връзка, партньорите в нея не трябва да губят първоначалната си игривост. Тя поддържа искрата в отношенията. Без значение дали връзката ви е в началните си фази или вече е преминала в дълготрайни отношения, не забравяйте да проявявате игривост. Колкото по-безгрижно се отнасяте към дреболиите във връзката, толкова по-малко поводи ще имате за конфликти.

9. Подкрепа.

Винаги трябва да сте опора на партньора си, както и той на вас. Даването на подкрепа и разбиране на другия означава стабилност. Подкрепящата връзка е силна и устойчива. В нея има хармония, която дава спокойствие на партньорите, мотивира ги да се прибират с охота при другия всеки ден.

5 начина да заздравите връзката, така че нищо да не може да ви раздели

10. Безусловна любов.

Безусловната любов означава да обичаш някого без правила и условия, без стремеж да го промениш. Просто го обичаш такъв, какъвто е. Приемаш го с всички недостатъци и не го съдиш. Не бързаш да коригираш мнението му и нещата, които харесва. Щом те са важни за него, значи са важни за теб.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
Алгафари Кобилкин ( преди 2 години )
Виаграта е един от факторите, които правят връзката твърда като скала.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар